Digital Terorrists na Drumstation 21

Digital Terorrists na Drumstation 21

09. 05. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V pátek 2. června se v klubu Cross uskuteční další Drumstation party, tentokrát s pořadovým číslem 21. Mezi hosty bude mnichovský drum & bass trojlístek Digital Terorrists - djs Propac, Shuggar a mc Verne, dále Philip TBC, Babe LN, Freakox a seskupení ReverseArt.
Červnová Drumstation je v astrálním znamení blíženců a opět přináší kvalitní drum and bass. Hlavní DNB league stage je zaměřená na kvalitní současný drum&bass a složení účinkujících zaručuje pestrý a kvalitní hudební požitek.

Vystoupí zde mnichovští Propac a Shuggar, kteří založili label Digital Terorrists a naživo jsou pro ně typické back to back show, které v Praze podpoří navíc jejich mc Verne.

x

Dále vystoupí Philip TBC, velmi všestraný dj, který často zabrousí za daleko za hranice stylů, Babe Ln, v poslední době ve skvělé formě a Drumstation jí jako obvykle nabídne volný prostor pro nekompromisní set, dj Freakox hájící vlajku drumandbass.cz, který umí zahrát také velice nekompromisně a tvrdě. Na hlavní stagi se dále objeví Drumstation resident Beast67. Party otevře Switch, mladý Shadowbox dj, který je svým zaměřením spíše liquidfunkový a najazzlý.

Druhou stage Drumstation mají pod taktovkou nedávno sloučené systémy ReverseArt & Spabreakers a její podtitul je „From liquid to breakcore“. Jak již název napovídá, každý si zde přijde na „to své“. Od liquidfunku a techstepu v podání Spabreakers DJs a hosta DJe Riche (Bass Beast), přes raggajungle až po temné polohy drum&bassu z kotoučů pánů z ReverseArt crew.

Pestrost zaručí sedm DJs, které svými medovými vokály doprovodí pražská zpěvačka Khaila, prvotřídní ragga předvede Američan MC Turner a svým diktátorským uměním ucelí MC Orange. Podle lineupu jasně zjistíte, kdy že bude právě ten váš čas, ale ať přijdete kdykoliv, bavit se budete zaručeně!

www.badpoint.cz/drumstation

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika