Bon Jovi přivezou do Prahy tříhodinovou show

Bon Jovi přivezou do Prahy tříhodinovou show

20. 06. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Po dlouhých dvaceti letech se jich tuzemské publikum v pondělí konečně dočká. Američtí rockeři Bon Jovi a jejich monstrózní tříhodinová show ovládnou pražskou Synot Tip Arénu už 24.června.
You Give Love A Bad Name, Livin' On A Prayer, Keep The Faith, Have A Nice Day, Always, Bed Od Roses, I'll Be There For You... Přestože kapela sestavuje koncertní program pro každé vystoupení zvlášť, tyto jejich stadionové hity si Praha s největší pravděpodobností s nimi bude moci zazpívat. V rámci tříhodinového koncertního programu skupina odehraje přes dvě desítky skladeb, mezi kterými nechybí ani oba singly z letošního alba What About Now - Because We Can a titulní píseň What About Now.
 

Přípravy v plném proudu
Pro evropskou část turné skupina připravila zbrusu novou scénu imitující masku gigantického Cadillacu, kterou tvoří přes 60 menších obrazovek a tři obří projekce, aby byla show dobře viditelná z každého koutu arény. Stavba technicky velmi náročné scény, kterou přiipravuje 250 členný team, trvá čtyři dny a aby byla včas postavena na dalším koncertním místě, nechala ji kapela vyhotovit ve čtyřech identických kopiích. Jen technické vybavení převáží na turné na šest desítek kamiónů.

Brány Synot Tip Arény se otevřou ve čtyři hodiny odpoledne pro majitele vstupenek s přednostním vstupem a o hodinu později pro všechny ostatní návštěvníky.

Přesně v 18hodin zahájí večer skupina Support Lesbiens, která se zde představí již v novém složení a kromě výběru nejznámějších skladeb z jejího repertoáru uvede i singlovou novinku Changes.

Hlavní hvězdy večera Bon Jovi ovládnou pódium úderem 19.hodiny.

Bon Jovi
Bon Jovi vznikli v roce 1983 v New Jersey. Do začátku právě probíhajícícho turné Because We Can: The Tour odehráli přes 2700 koncertů, které shlédlo neskutečných 35 miliónů diváků. Vydali dvanáct alb, od kterých prodali 125 miliónů kopií a stali se tak jednou z nejúspěšnějších kapel v hudební historii. V Praze skupina koncertovala zatím pouze jednou - v roce 1993 na Strahovském stadiónu.

Bon Jovi

Vstupenky na pražský koncert jsou ještě v prodeji v sítích Eventim a ticketportal.cz.

Více na www.bonjovi.com

Dodal: Katka Dědková
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: BON JOVI

Pondělí 24. 6. 2013
Vstup: 1 590 Kč sezení, 1 690 Kč stání
Vystupují:
Bon Jovi
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika