Noisia & Foreign Beggars: I am Legion

Noisia & Foreign Beggars: I am Legion

21. 06. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Holandský elektro-dnb projekt Noisia a britští hip-hop-dubstepoví Foreign Beggars spojili síli v tajemném projektu I am Legion. A celá formace přijede představit do Prahy už 10. října do Roxy!
Záhadné webové stránky i příspěvky od obou kapel na jejich sociálních sítích napovídají, že jejich nový projekt bude plný zajímavého mixu hip hopu, grime, dnb, dubstepu a elektra. Společný projekt I AM LEGION spatří světlo světa už za chvíli: je výsledkem pětileté spolupráce obou kapel. Album vyjde hned u několika labelů: Division Recordings (label Noisie), Par Excellence (nový label Foreign Beggars) a Skrillexově labelu OWSLA. Hned dvě titulní skladby alba doprovodí krátký film, režírovaný celou formací a holandským mistrem krátkých filmů, Thijsem Glogerem.
 

V minulosti obě uskupení vytvořily mezi mnoha projekty například megaúspěšné hity Contact, Soul Purge či Shake it.

Noisia (stylizovaně NOISIΛ, neboli “VISION” otočeno o 180°) je holandské drum-and-bassové trio. Kromě vlastní tvorby také produkovali album Hadouken, spolupracovali s Mobym, Robbiem Williamsem a dalšími. Podíleli se na skladbě hudby pro mnoho oblíbených počítačových her (např. Devil May Cry, Gran Turismo).

Foreign Beggars je britská hip hopová a dubstepová partička, která nedávno- v dubnu- naprosto uchvátila pražské ROXY. “Foreign Beggars  jsou  pověstní naprosto šílenými živými vystoupeními, diváky dostávají do tranzu, kapela šílí a z lidí crčí pot, je to prostě tak, jak by to mělo být - a teď se ještě spojí s naprosto bláznivými týpky z Noisia, aby pražskému publiku vyrazili dech, jak ještě nikdy předtím!” vyjádřil se k očekávanému vystoupení jeden z pořadatelů. S jistotou lze tedy očekávat další skvěle vydařenou párty!

I AM LEGION tour 2013

Nenechte si ujít tuhle divokou show 10. října v Roxy! Vstupenky jsou v prodeji v síti Ticketpro od 19. června. 

Oficiální Facebook Event: http://on.fb.me/10bgZ5C

Dodal: Dominika Janigova
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

I AM LEGION

Čtvrtek 10. 10. 2013
Vystupují:
I am Legion (Noisia, Foreign Beggars) a speciální hosté
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika