FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Představujeme festival Electrocity 2013

Představujeme festival Electrocity 2013
01. 07. 2013   |   Autor: redakce   |   Komentáře (1)
(Promotion) Electrocity je festival elektronické taneční hudby, který se koná každý rok na stejné místě – v post Cirsterciánském klášteře v Lublaži, nedaleko Wroclawi. První se konal v roce 2006, a s každým dalším ročníkem se dostával do širšího podvědomí cluberů v celé Evropě.
Za prvních 7 let konání electricity zde svůj um předvedlo vice než 300 vystupujících jména jako ATB, Pendulum, Axwell, Chicane, Roger Sanchez, Timo Maas, Sasha, Chris Lake, Erick Morillo, Dj Rush, Dubfire, Adam Beyer, Booka Shade, Richard Durand, Mauro Picotto, Armand Van Helden, Luciano, Gregor Tresher, Anja Schneider a mnoho dalších.

Electrocity

Tento festival je kombinací minulostí s přítomností a tradicí spolu s nejnovějšími technologiemi. To vše skvěle zapadá do neobyčejné lokace – druhého největšího kláštera na světě, Lublaž nedaloeko Wroclavi. Unikátní a jedinečný příběh kláštera vytvořil z ELECTROCITY jeden z nejlepších světových festival současnosti. Dnes už víme, že proctor pojme vice než 20 000 lidí. Na druhou stranu, množství práce a čas, potřebný k přípravě festivalu jej činí jedním z nejnáročnějších v celém Polsku.

VIP AREA je připravena v Principle Hall, kde se po staletí vládci a nejvlivnější osobnosti Polska potkávali na oběd. A legenda královské jídelny roste každým rokem. Jako profesionálové si buďte jistí, že právě sem zveme pozvané umělce a club members (s Royal VIP lístky), což ELECTROCITY činí zcela jedinečnou. Jen si představte, že se můžete cítit stejně, jako kdyby Vás na nedělní oslavy pozval sám Jan Sobieski III.

MAIN STAGES:

festival Electrocity

ELECTROCITY:
Toto podium se nachází upřestřed nádvoří samotného paláce. Na své sit u přijde 8000 tu nejlepší zábavu hledajících kluberů. Světla dokreslují skutečné elektrické město. A všude kolem jsou architektonická světla, posílená lasery a pyrotechnikou.

FLY WITH ME:
Pódium se nachází uprostřed skutečného kostela, což samo o sobě navozuje jedinečnou atmosféru. Toto jedinečné místo je velkým přáním pro mnoho světových umělců, kteří si zde chtějí zahrát. Nástěnné malby, architektura a světla a zvuk. Umíte si to představit? Ne? Tak to musíte vidět! Kostel má kapacitu 4000 lidí.

RUN TO THE SUN:
Scéna je umístěna v reflektoru, protože se nachází primo u vchodu. Prostor je charakteristický velkým množstvím hudebních stylů. Od progressive trance po různé typy house. Principem je, že I když jediné podium – nabízí všechny “big room sounds”. Už zde vystupovali umělci jako ATB, Richard Durand, Infected Mushrooms, Eddie Halliwell, Sander Van Doorn, Marco V…

DALŠÍ INFORMACE
Pro Čechy je velmi důležitá informace, že festival se nachází pouhých 70 km od českých hranic. Prošli jsme si všechny další evropské festivaly, a zjistili jsme, že takový velký event je jediný v naší části Evropy. Chcete-li se stát obyvateli ELECTROCITY a nemáte auto, je velmi jednoduché se sem dostat. První musíte do Wroclawi. Najděte vlakové nádraží a spojení Wroclaw Główny -> Malczyce (kolem 50km). Z Malczyce -> ELECTROCITY (Lubiąż) (10km), jsou pro Vás připraveny každých 15 minut autobusy.

UBYTOVÁNÍ
Jako jedno z největších měst Evropy nabízí Wroclaw množství różnych typu ubytování v skoro 160 ubytovacích místech różne úrovně. Najděte si to svoje.

VSTUPENKY
Běžné vstupenky jsou k dostání za cenu 640 Kč (107 PLN) pro české návštěvníky speciálně na https://apps.facebook.com/ticketplanet/event.asp?iid=50925. A nezapomeňte, že je stále možnost zakoupit si ROYAL VIP za cenu 3043 Kč (500 PLN).

Dodal: Ales Bleha

ELECTROCITY FESTIVAL

Středa 14. 8. 2013
149 - 170 pln
Vystupují:
The Bloody Beetroots LIVE (IT), Mr. X & Mr. Y (Afrika Islam & Westbam) (DE), Killsonik (UK), Matt Smallwood (UK), Darin Epsilon (US), Electrocity Nation (PL), Miqro & Milkwish (PL), Neevald (PL), Ferry Corsten (NL), John O'Callaghan (IE), Sied van Riel (NL), Bobina (RU), Carlo Calabro (PL), Dave Schiemann (PL), Driver (PL), Sound Oxider (PL), Dubfire (US), Sasha (UK), Adam Beyer (SE), Gregor Tresher LIVE (DE), Carlo Lio (CA), Nastia (UA), DUSS (PL), Poziom X (PL), Till von Sein (DE), Tigerskin Live (DE), Karol XVII & MB Valence (PL), Pol_On (PL), Tom Glass (PL), Goshva (UA), Malvee (PL), Francesco Diaz (DE), Steve Murano (DE), Philip Ailon (GR), Bon Finix (CZ), Alex (PL), Diablo & MDK (PL), Messin (PL), U-Nick (PL), Metzo (PL), Manene (CZ), Matt Dillar (PL), Tomazzo (PL)
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
Rich-Art | 12. 08. 2013 | 07:03:35
Vstupenky Electrocity

Prodám Vstupenky na Electrocity. Cena 1ks-500kč

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |