Festival Colourscope

Festival Colourscope

11. 05. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Indies Scope Records se po letech rozmýšlení a nabádání muzikantů z vlasních řad, rozhodli uspořádat vlastní hudební festival.
Nový festival nese název Colourscope a proběhne 9.-10.6. 2006 ve městě Kuřim (13 km severně od Brna).

Festival otevře symbolicky Radůza, momentálně nejůspěšnější interpretka ze všech labelu Indies Records, a to v pátek 9.6.2006 svým koncertem ve Společenském centru Kuřim. Indies Records se během své existence vždy snažili podporovat i začínající umělce, což mimo jiné dokazují každoročním počtem vydaných debutů. Proto také začátek sobotního programu 10.6.2006 je právě určen vyhledávací soutěži worldmusic "Česká spořitelna Colours Talents". Čtyři skupiny se budou snažit již od 13:00 hod. přesvědčit porotce o svém talentu a mají šanci vyhrát natáčení a vydání alba právě u Indies Scope Records. Na tuto část programu je vstup zcela zdarma.

Poté obsadí dvě podia umělci ze stáje s Indies Scope Records - Benedikta, Dick O´Brass, Gipsy.cz, Tomáš Kočko & Orchestr, Koňaboj, Jarret, Terne čhave a jako hlavní hvězda vystoupí leader irských The Frames – Glen Hansard. Festival také bude přiležitostí představit návštěvníkům tři zbrusu nové alba. Jarret představí své třetí CD "Vztahem zapni". Tomáš Kočko se svým Orchestrem pokřtí již páté řadové album "Poplór", jež vychází 1.6.2006. Také největší hvězda sobotní programu Glen Hansard, představí své nové solové album "The Swell Season" jež natočil s Markétou Irglovou.

Festival pořádá Indies Scope Records ve spolupraci s městem Kuřim za podpory generálního partnera České spořitelny a Jihomoravského kraje.

www.colourscope.freemusic.cz

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika