FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Jungle Tekk festival Perverse Slafkof 2013

Jungle Tekk festival Perverse Slafkof 2013
14. 07. 2013   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Perverse Slafkof je tu za pár dnů už po páté a dá se říct, že se z něj stal tradiční letní open air festival. Obě hostitelské crew - Redrum Crew a Perverse Reverse, tvrdě pracují na přípravě a už teď můžeme s klidným svědomím říct, že bude opět vše tip-top.
Areál - louka kousek za Černvírem, je ohraničena a návštěvníci by se tedy neměli vzdalovat za vytyčené hranice. K dispozici bude parkoviště a u každé stage bude jeden napěchovaný bar plný piva, alka i nealka a něčeho k zakousnutí. Nebude chybět ani pizzerie Těsně Vedle se svojí každý rok stále větší nabídkou jídel.

Na obou stagích uslyšíte po obě noci kromě pořádajících band i několik hostů. Na Redrum stagi to budou Psyek, Dry-Rot a Anakin. Hrát budeme od pátečního podvečera až do nedělního poledne.

Na dvou stagích uvidíte a uslyšíte DJe a live acty:

-Redrum stage:
Psyek, Dry-Rot, Anakin, X.Morph, Sayko, Mystique, Pier, Helmut, Vje, Mushka, Hrr.nec, Checkmate, Dreadnot, Holder, Wiit, Casper, Spool, Jimi

-Perverse reverse stage:
live: Pajah, Tabarnak (FR), Digital Airobic. Panki, Toomad, Leonov Bronski, Mateyka, Busman vs Xixao, Palo, Martas, ZBX, Ren.CZ.A, Hra.sek, Mad Dave & Viva, To-Su-Ya, Romcko, MC Vaant, MC Ufo

PSYEK / Deafmuted rec, Mindtech rec., Esprit rec.
Ostravský talent, který si vše odmakal. Už od mladých let hrál na housle, rapoval do svého beatboxu a přes The Prodigy, uměleckou školu a kupu jiných vlivů a hudebních vln se dostal k drumandbassu a dubstepu. Řediteluje úspěšnému českému labelu Deafmuted records, kde dosud vyšly releasy téměř celé české dnb producentské smetánce. Sám svou produkcí zařízl například na labelech Owntempo, Mindtech, Esprit a dalších. Jeho nové tracky jsou stále lepší, a tak se nebudeme divit, když jeho produkce zakotví i v některém ze známějších hudebních přístavů.

Nepravidelně vydává podcast pro radio Shadowbox, maká na grafice a webdesignu – zkrátka Psyek nespí. Po návratu z delšího pobytu v UK se usadil v Praze a je ready vystartovat do klubů.

http://deafmutedrecords.com/artist/psyek/

DRY-ROT / Freak recordings, Sickbrain records, DvoikaTroika
Do tajů drumandbassu byl zasvěcen kolem r. 2001 Lamatem z úspěšného českého projektu Morebeat. Zlomovým se stal r. 2005, kdy si z US přivezl kompletní dj techniku a rovněž se v tomto roce dal dohromady s Afghanem, kterým byl infiltrován nejen do Eastcoast bandy. Podílel se (nejen hraním) na akcích s headlinery světové špičky drumandbassové scény jako jsou The Panacea, Audio, Bad Company, Unknown Error, Dylan, Dean Rodell, Current Value, Corrupt Souls, Counterstrike, BSE, Allied, Blokhe4d, C4C, Chris Renegade, N.phect, Rusher, Jade, Urban Notion, TC, Gein, Prolific, Crossfire, Fresh, Adam F, Sigma, Axiom, Camo & Krooked, Matrix & Futurebound, Masheen, Blokhe4d, Drumsound a dalšími .. Po Afghanově odstěhování do Prahy se spolu se Shulcem snaží držet drumandbass v třinecké kotlině při životě, např. pořádáním klubovek Step Inside, punkovek ve všemožných prostorách a také patří k realizačnímu týmu open-air festivalu 3necke KiloWatty. Společně s MoreBeat tvořil Motion Control tým, který dovezl do jablunkovského Southocku taková jména jako Dieselboy, Corrupt Souls, BSE, Gein, C4C, Jade a Urban Notion. Má na starosti společně s Imo-tepem funky brejkové Veczirky v těšínské Dziuple, kde mimo jiné zahrála českokanadská legenda Dj Czech a pomáhá Spamovi s organizováním multižánrových párty Deatmatch a Kontakt. Podílí se i na česko-polském audiovizuálním projektu Podaj Kabel. Dry-rot spolupracuje také s Darcem (rap) a jejich první společná skladba Život měla poměrně slušné ohlasy. Od jara 2010 je členem legendární DvoikyTroiky. Rok 2011 zdá se býti pro Dry-rota zlomovým; hned v lednu mu na legendárním Dylanově labelu Freak Recordings vychází pecka Near Death Experience a hitovka Mindfuck  (zatím  pouze jako Freak Recordings dubplate) drtí parkety po celém světě. V únoru mu má vyjít spolupráce se Spamem (a vlastně jeho první dodělaný song vůbec) názvu Scream  na americkém labelu Abducted Record jako součást Neuro Surgery LP, kde se nachází po boku takových producentů, jako jsou např. Diode, Atom či Rico a Scoop. Později se zúčastňuje remixové soutěže Sickbrain records, kterou svou verzí rozbíječky Malaxor od Kriotek vyhrává. Upisuje se i na labelu Infectech, kde mu vychází těžkotonážní věc In the End. Po narození dcery v roce 2012 se pomalu vrací zpátky za mix a maká na dalších peckách ve studiu. Své fanoušky pravidelně uspokojuje svými promo mixy a záznamy z živého hraní. Vyzkoušejte jeho porci našlapaného drumandbassu prokládaného četnými mashupy, dubplaty a hardcore motivy – při poslechu se nudit rozhodně nebudete!



ANAKIN / Shadowbox.cz, Deadly Viperz
Drumandbass se k Anakinovi poprvé dostal někdy v roce 1997 v podobě kompilace "Atmospheric Drumandbass". Líbil se mu synkopický beat a scifi zvuky, zařadil ho do škatulky "občas poslechnu" a víc neřešil. Až o cca rok později se u Turnova pořádal menší openair, kde kromě tehdy povinných housových djs hráli také (tenkrát začinající) IM Cyber a Suki. Tam zjistil, že ho baví poskakovat na rychlý zlomený beat víc, než na cokoliv jiného a začal shánět první cdčka a informace. Navštívil několik dalších mejdanů, na kterých si oblíbil hlavně zvuk Renegade Hardware a spol. a když si pak brácha (Sweg) s kámošem (Starks) pořídili gramce, zkusil koupit pár desek a trénovat.

První hraní přišlo nečekaně rychle - asi po 3 měsících v dnes již neexistujícím turnovském klubu Peklo. Sám na to vzpomíná slovy: "musela to být hrůza"; nicméně spolu se Swegem, Vibezoomem a Starksem začal objíždět okolní kluby a získávat zkušenosti.

V roce 2002 uspořádal se Swegem v turnovském Starém kině party Cinematique s několika zahraničními hosty. Na něj navazovala série menších, ale o to rozjetějších mejdanů, na kterých se vystřídala jména jako např. Koogi, Im Cyber, Philip TBC, Babe LN. Kdo tam byl, jistě si rád vzpomene.

Mezitím přicházely první úspěchy na poli djingu: hraní v New talent stanu na Open Air Fieldu 2003, následné vítězství v soutěži o vystoupení na Summer of Love 2003, nabídka na spolupráci na Shadowboxu a účast v bookingu.

Anakin hrál po boku djs jako Fabio, High Contrast, Ed Rush, Kosheen, Brooklyn, Nu:Tone, EZ Rollers, nebo Marky. Na party dává přednost energickému drumandbassu s úderným beatem a hutnou skočnou basou, nepohrdne prvky funku, oldschoolu, ani vokály; vlastně ničím kvalitním od Noisie, po Calibra. Snaží se hrát co nejpestřejší taneční sety, ve kterých určitě uslyšíte Netskye, Logisticse, Loadstar, Bashera, Spectrasoul, Sub Focuse, Ed Rushe & Opticala, High Contrasta, Matrixe a sem tam taky jeho vlastní produkci.

Kdy: 19.-21.07.2013
Kde: louka, kousek za vesnicí Černvír
Start: PÁ 20:00
Konec: NE 10:00
GPS: 49°26’56.426″N, 16°21’22.928″E
Mapy.cz: http://mapy.cz/s/4s0o

Web: www.redrumcrew.cz

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/621049404588924/

Dodal: Vjera Zizlavska, Perverse Slafkof
PERVERSE SLAFKOF OPEN AIR

PERVERSE SLAFKOF OPEN AIR

Pátek 19. 7. 2013 až Neděle 21. 7. 2013
zdarma
Vystupují:
Psyek, Dry-Rot, Anakin, X.Morph, Sayko, Mystique, Pier, Helmut, Vje, Mushka, Hrr.nec, Checkmate, Dreadnot, Holder, Wiit, Casper, Spool, Jimi, Pajah, Tabarnak (FR), Digital Airobic, Panki, Toomad, Leonov Bronski, Mateyka, Busman vs Xixao, Palo, Martas, ZBX, Ren.CZ.A, Hra.sek, Mad Dave & Viva, To-Su-Ya, Romcko, MC Vaant, MC Ufo
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |