FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Festival Kačeři 2013

Festival Kačeři 2013
16. 07. 2013   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Rok se s rokem sešel a Kačeři si vám dovolují představit již osmý ročník open air festivalu. Na co se můžete těšit závěrem letních prázdnin ve dnech 23. a 24. srpna? Čtěte dále.
Po čtyřech zimních edicích se Kačeři přesouvají tam, odkud přilétli. Ve dnech 23. a 24. srpna opět ožije již tradiční místo na louce v Horčápsku na Příbramsku. Jak je již zvykem, těšit se můžete na všechny zaběhlé aktivity a produkci, ale také i na několik novinek a vylepšení. Hlavní novinkou pro návštěvníky bude třetí alternativní podium, kde dostanou prostor mladé, neokoukané a perspektivní projekty.
 

Tím nejdůležitějším na hudebním festivalu je samozřejmě hudba. Produkce se rozběhne v pátek v 18:00 a utichne v neděli v 5:00 ráno. Páteční večer je z velké části věnován příbramské scéně. InternetPB Live stage otevřou festival rožmitálští Avion, v nejlepším světle na velkém podiu se budou chtít předvést příbramští punk-rockeři Compromysh, school-punkový Nástroj snahy a rockeři Uninvited. Velká očekávání jsou vkládána do crossoverových matadorů The.Switch, v čele s charismatickým zpěvákem Štěpánem. Večer uzavřou a poslední zbytky energie vytáhne HC partička The Streetfighters.

DJ stage se ponese v pátek nejen v příbramském duchu. Tento region budou zastupovat DJ Fedy, Robo a Tom P. Toto podium zastřeší a technickou podporu zajistí oblíbené uskupení Kra-stra sound DJs (Byzzon, Ri-chard a Bubben). Pomyslnou třešničkou na pátečním tanečním dortu budou pražští Parallel Activity, které tvoří DJ Frock a Neighbour společně se zpěvem a trubkou od MC Dawe.

V sobotu 24. 8. hudební produkce započne úderem ručičky hodin na 16:00. Tento den je naopak věnován vystupujícím napříč republikou a žánry. Šanci předvést své umění dostane sedlčanská mladá parta s názvem Zlomená 14. Dále představí své pojetí crossoveru plzeňská skupina Y?, se sesterským duem za mikrofonem a bubny. Aby nebylo tvrdší hudby přespříliš, budou i rozesmátí popový Bags, pořadateli oblíbení Bros´n´Beasts a triphopové stálice Gang Ala Basta. S pokročilou hodinou hudba zrychlí a přitvrdí. Caffeine, Pawnshop a Prague Conspiracy jistě nenechají žádného „kačera“ chladným.

DJ stage taktéž přivítá umělce z celé republiky. Odpolední hodiny začne svým setem resident JOhn Happy.Až z dalekého Brna poctí svým setem Kačery DJ Click Joe, z Hradce Králové zase jeden ze stavebních kamenů české housové scény DJ Fun. Jako loňský rok, tak i nyní zazní zvuk pražského klubu Roxy, tentokrát dorazí Roman Rai a Fatty M, residenti noci Flow. Po dvouleté odmlce se předvede na svém oblíbeném festu DJ Da Moon. Fanoušci si zajisté nenechají ujíst vystoupení DJ Šlapyho. Celý festival uzavře plzeňský Tomas Drex, velmi aktivní producent a DJ.

Velkou novinkou bude třetí alternativní podium pro začínající umělce a šansoniéry. Necháte se strhnout vtipem Vojtaana, diktátem hiphopu RNZ nebo Messerschmitt, šarmem dua písničkářů Sympaťáci (HanzKiller & Kotel) nebo upovídaným a neposedným Kubou Ročňákem? Připravte své bránice a úsměvy, budete je potřebovat.

Sobotní festivalový den odstartuje ale již úderem ranních hodin. Nudit se rozhodně nebudete! Fotbalový a volejbalový turnaj je již tradicí. Pro zábavu budou nataženy dvě balanční slackline lajny, výdrž okusíte i na elektrickém býkovi. BeFit sportovní zóna prověří Vaši fyzickou kondici a soutěživost. Ti, kteří preferují větší pohodu, si užijí badmintonu, pétanque a workshopu.

Samozřejmostí je parkoviště, hlídané stanové městečko, plné bary a mnoho jídla.

Vstupenky můžete zakoupit nově také v předprodeji nebo klasicky na místě.

Pro více informací navštivte www.kaceri-festival.cz nebo www.facebook.com/KaceriFestival.

Chladíme pro Vás další párty! Těšte se na nás, my se těšíme na Vás!
Vaši Kačeři


Dodal: Jan Štika, Kačeři Festival
KAČEŘI FESTIVAL

KAČEŘI FESTIVAL

Pátek 23. 8. 2013 až Sobota 24. 8. 2013
150 - 300 Kč
Vystupují:
The Switch, Prague Conspiracy, Gang Ala Basta, Bros´n´Beasts, Caffeine, Bags, Y?, Pawnshop, The Streetfighters, Nástroj snahy, Uninvited, Compromysh, Zlomená 14, Avion DJs: Roman Rai, Fatty M, Da Moon, Fun, Click Joe, Šlapy, Tomas Drex, John Happy, Kra-stra sound, Parallel Activity, Robo, Fedy
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |