Hugh Laurie - Dr. House za týden v Praze

Hugh Laurie - Dr. House za týden v Praze

19. 07. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Evropské turné Hugha Laurieho a jeho kapely provázejí nadšené reakce diváků a příznivé ohlasy kritiky. Například deník The Times napsal, že hvězdě amerického lékařského seriálu Dr. House je třeba poblahopřát k životnímu posunu k druhé lukrativní kariéře - od herectví k hudbě, kterým udělal radost mnoha svým příznivcům.
Návštěvníci koncertů se výtečně baví Laurieho vtipnými glosami, aplaudují jeho výkonu za klavírem i osobitému zpěvu. Laurieho jistotou a oporou jsou skvělí hudebníci Copper Bottom Bandu…

Hugh Laurie

Praha zažije první koncert Hugha Laurieho a Copper Bottom Bandu v pátek 26. července, druhý následuje v sobotu 27. července, vždy od 20 hodin v Kongresovém centru Praha. Velké evropské turné provází vydání druhého Laurieho alba Didn’t It Rain, které vyšlo 13. května (v ČR Warner Music/Supraphon).

Didn’t It Rain Hugha Laurieho zachycuje na cestě ke zdrojům tradičního amerického blues, od těch opravdu velice starých až k těm nejsoučasnějším. Na desce a stejně tak i na koncertech vedle sebe znějí šlágry jako St Louis. Blues, I Hate A Man Like You, ale také novější kousky Wild Honey nebo Changes.
 

Zbývající vstupenky na koncert Hugha Laurieho v sobotu 27. července v Kongresovém centru Praha (páteční koncert je vyprodán) jsou v předprodeji v síti Ticket Art – www.ticket-art.cz v cenách od 590 Kč.

Dodal: Alice Titzová, 2media.cz s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: HUGH LAURIE

Pátek 26. 7. 2013
Vstup: 1.990, 1.590, 1.290, 990, 790 a 590 Kč (ZTP/P - 99 Kč, doprovod za plnou cenu)
Vystupují:
Hugh Laurie
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika