FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Calvin Harris a Justice na PowWow festivalu, pojeďte s námi!

Calvin Harris a Justice na PowWow festivalu, pojeďte s námi!
30. 07. 2013   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
Stále ještě máme volná místa v zájezdu na chorvatský festival PowWow, který proběhne od 3. do 10. srpna na pláži chorvatského ostrova Pag! Program dnes doplnil brit Calvin Harris, autor populární hitovky Feel So Close. Dále vystoupí například Justice, Bingo Players, Example a další.
Kromě Calvina Harrise, který na pláži odehraje živý koncert, zahrají francouzští Justice v dj setu. Populární britský rapper Example, kterého doplní dj Wire, další rapper Marracash je z Itálie, rovněž italský electro house producent Congorock. Z Nizozemska přijede další electro house projekt - dvojice Bingo Players, kteří výborně zahráli na letošní pražské Sensation White. Techno vám zahraje francouzský dj Gesaffelstein. A těšit se můžete na spoustu dalších zahraničních i chorvatských interpretů.

Rezervaci zájezdu můžete vyplnit zde.
 

Nejdelší chorvatský festival nabízí ideální skloubení párty a dovolené - 7 nocí párty a 8 dní u moře!

V samotném centru zábavy na vás čeká několik plážových open-air klubů s bazény, bary a skvělou taneční hudbou. Až vás párty na pláži omrzí, můžete pokračovat na lodi. A až vás omrzí festival i plážové kluby, je v okolí připraveno velké množství dalších atrakcí. Například bungee jumping z výšky 50 metrů nad mořem, kdy se na vás kouká z pláže několik tisíc lidí! Nafukovací plošina blob jump – sedícího na jednom konci vymrští do vzduchu kamarád skokem z druhé strany plošiny. Stále oblíbené vodní skútry, lyže nebo padák za motorovým člunem. A v neposlední řade wakeboard centrum, jehož 600m dlouhá lanovka s překážkami je nejmodernějším zařízením v Evropě!
 
PowWow festival

„Křišťálově čisté moře, nádherný západ slunce a skvělé restaurace, ale zvláště kluby na pláži Zrće jako je například Papaya, jsou pro chorvatský cestovní ruch klíčové. Lidé z celé Evropy začali vnímat Chorvatsko jinak než dříve. Tady se konají bláznivé letní večírky a zdejší pláže nikdy nespí jako třeba pláž v Miami. Otevřený klub na pláži Zrće jako je Papaya a tolik krásných dívek jsem ještě nikde neviděl,” napsal britský novinář listu Daily Mail Marcus Berens.

Informace o zájezdu

Cena za osobu: 4.800 Kč

Termín zájezdu: od 3. 8. do 11. 8. 2013

Nástupní místa: Bratislava, Brno, Praha

V ceně zájezdu je doprava 3*** autobusem tam i zpět. Ubytování ve stanovém městečku přímo u moře. Vstup do vybraných klubů. Pravidelnou autobusovou linku po ostrově a dva koktejly denně zdarma. V autobuse si rovněž budete moci velmi výhodně pořídit vstupenku na samotný festival.

V ceně zájezdu není zahrnuto stravování, vstupenku na noční program festivalu (50 EUR dle festivalu), místní poplatky – 3€/osoba/den, cestovní pojištění.

Rezervaci zájezdu vyplníte zde
 
PowWow!
Prohlédněte si i další fotky ze Zrće.
POWWOW (HR)

POWWOW (HR)

Neděle 4. 8. 2013 až Sobota 10. 8. 2013
50 Eur (zvýhodněná cena při koupi zájezdu)
Vystupují:
Calvin Harris (UK), Justice dj set (FR), Example + dj Wire (UK), Marracash (IT), Congorock (IT), Bingo Players (NL), Aucan (IT), Crookers (IT), Reset! (USA), His Majesty Andre (UK), Gesaffelstein (FR), Dumb Blonde (UK), Tur (USA) a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |