FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Největší taneční festival na Kolínsku proběhne na ostrově

Největší taneční festival na Kolínsku proběhne na ostrově
29. 07. 2013   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
http://www.poslouchej.net/radio2-Evropa-2.html(Promotion) Na Kmochově ostrově v Kolíně bude tento rok pořádán nultý ročník festivalu Air Action, který se zaměřuje na taneční elektronickou hudbu. Vystoupí se zde řada předních českých DJ’s a zařízen bude i drobný doprovodný program. Festival se bude konat převážně přes den, nicméně pokračovat bude až do ranních hodin na after-party v nedalekém klubu Staré Lázně.
Kmochův ostrov je místo známé pořádáním hudebních událostí, především pak těch rockových. Toto místo má své zvláštní kouzlo, a tak je atmosféra zde pořádaných akcí vždy unikátní. Festival Air Action je první událostí podporující elektronickou taneční hudbu za doprovodu nejznámějších DJských jmen, která v České republice můžete vidět, ale především slyšet. Na akci tam vystoupí tak známá jména, jako například rezident klubu Roxy DJ Chris Sadler, brněnský matador DJ Orbith,  rezidentní DJ pořadu dance exxtravaganza na Evropě 2 DJ Michael C, zahraníční host z Maďarska DJ P. U., stále rostoucí hvězda DJ Richard Reynolds, dále Michael J, Revis, Mr.Moustache, Venatio a mnoho dalších. Celý koncept festivalu tak spočívá především v nabídnutí toho nejlepšího, co současná scéna nabízí, a to navíc za velice přijatelnou cenu lístků v předprodejích, které startují již na 200 Kč.

Kromě dobré hudby, pití a jídla je pro návštěvníky (a především ty menší) připravena speciální hudební laboratoř, kde si každý bude moci vyzkoušet jaké to je skládat hudbu a místě si rovnou zkusit zahrát na nějaký nástroj, popř. vyzkoušet si skládání hudby v počítači. Vše bude probíhat za dozoru zkušených lektorů, kteří vysvětlí základy skládání hudby. V hudební laboratoři zároveň proběhne několik beatboxových vystoupení a diváci si pak tuto disciplínu budou moci vyzkoušet také.

Po hlavní fázi festivalu, která by měla trvat do 23 hodin, nabízí Air Action speciální after-party se slevou pro držitele lístku z festivalu. After-party proběhne s hvězdným hostem Tommy Rogersem, kterého znají v Kolíně více než dobře. Na after-party vystoupí kromě Tommy Rogerse také techno královna K.Sandra, KIFLI, Adlet, Peter Costa, P-Jay a také nadějný Cidoo.

Lístky na festival je možné zakoupit v síti Ticketstream.

Více informací o festivalu, line-upu a účinujících můžete najít na www.airaction.cz

Dodal: Jan Kvěch, Air Action festival
AIR ACTION

AIR ACTION

Sobota 3. 8. 2013
200 Kč v předprodeji
Vystupují:
Chris Sadler, Orbith, Michael C, P.G. (HU), Michael J, Revis, Richard Reynolds, Venato, Mr. Moustache, Ezwell, Sebastian Deluca, T-ZEE, J.T., Farrelly, Funspeed, Augusto, Tripod, Pert, Dex, Clarius Symphony, Marc Woo, K.Sandra, Kifli, Adlet, Peter Costa, P-Jay, Finidi, Cidoo, Mylo
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |