FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Benefice pro Sportovní klub vozíčkářů na koupališti Džbán

Benefice pro Sportovní klub vozíčkářů na koupališti Džbán
22. 08. 2013   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
Koupaliště Džbán vás v pátek 30. 8. zve na Benefiční koncert na podporu Sportovního klubu vozíčkářů Praha. Vystoupí kapely Le pneumatiq, Tofu Fighters & Soya Bitches. Prostě večírek u vody s výbornou muzikou, pivkem a dobrým pocitem, že jste udělali něco pro dobrou věc.
Skupina LE PNEUMATIQ je považována za jednu z nejvíce zábavných a energických elektronických kapel v České republice - do roku 2013 vstupuje se zásadní změnou, která přináší ještě větší oživení a kvalitu jak jejich koncertů, tak i studiové tvorby! Le Pneumatiq tvoří zakladatel a producent DJ Howska (programming), zpěvačka Miss Blueberry aka Borůvka (ex-Rapmasters), bubeník Army(drums) a od začátku letošního roku řady LE PNEUMATIQ doplnili MC TURNER a kytarista Miller Harrison, sympatičtí rodáci z amerického Tennessee. MC TURNER, který je v Čechách známý jako jeden z nejlepších drum`n`bassových MC`s! Kromě neskutečné muzikálnosti a multiinstrumentálnosti se ukazuje i jako skvělý textař, který běžně napíše text k novému songu během “cigárpauzy” ostatních členů kapely. Dalším plusem je jeho kouzelná čeština, kterou si dokáže získat na svou stranu takřka každého...
 

S nově nabytou energií a tvůrčí silou tak přichází několik novinek, které posouvají LE PNEUMATIQ zase o krok dále - při koncertech “nových” LE PNEUMATIQ hrají větší roli živé nástroje, což dodá vystoupením masivnější energii a pódiovou show!

http://www.lepneumatiq.com/cz/

Tofu Fighters & Soya Bitches je alterego projektu Sci.fi.psi. Na rozdíl od svého původního projektu Tofu Fighters & Soya Bitches nepracují s původními elektronickými skladbami ale, jak sami říkají: "Využívají toho, co už někdo udělal a drze to po něm předělávají a upravují." Působí na labelu Sushi breakz a ve své tvorbě kombinují prvky dýdžejingu s dokonale propracovaným live jamem. Dalo by se říci, že rozvíjejí princip "Pimp my Hit“.

https://www.facebook.com/TofuF.SoyaB.Kerob.Kedar.SciFiDJs

Sportovní klub vozíčkářů Praha sdružuje šest oddílů, kde se provozují tyto sporty: florbal, lyžování, potápění, stolní tenis, orientační závod a outdoorové sporty. Činnost klubu se soustředí převážně na pořádání sportovních akcí pro členy klubu a jejich rodiny a pro další účastníky z řad imobilních i mobilních občanů. Vytváření podmínek pro své členy a jejich příznivce, aby se mohli zúčastňovat domácích i zahraničních sportovních akcí, které pořádají jiné organizace. Seznamování nových vozíčkářů se sportem. Účast a důstojná reprezentace SKV či České republiky na sportovních soutěžích – lokálních, vrcholových, mezinárodních.

Sbírkový účet: 2600062191/2010

http://www.skvpraha.org/

Akce na podporu lidí, kteří i přes svůj handicap dokáží žít naplno, a dokonce jsou motivací pro každého zdravého člověka. Veškerý výtěžek z koncertu jde na podporu Sportovního klubu vozíčkářů Praha, tak si přijďte užít koncert a podpořit věc krerá má smysl...

Více informací: https://www.facebook.com/KoupalisteDzban
BENEFICE - SPORTOVNÍ KLUB VOZÍČKÁŘŮ PRAHA

BENEFICE - SPORTOVNÍ KLUB VOZÍČKÁŘŮ PRAHA

Pátek 30. 8. 2013
120 - 150 Kč
Vystupují:
Le pneumatiq, Tofu Fighters, Soya Bitches, Babe LN
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |