Premiéra Beats.PM v NOD

Premiéra Beats.PM v NOD

30. 08. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V Café NoD odstartuje v pátek 20. 9. rezidence projektu Beats.PM – týmu mladých lidí, kteří prostřednictvím webu, privátní hudební lounge, kvalitních streamů a nově i zmíněné rezidence v NoDu servírují od začátku roku 2013 to nejlepší z elektronických music flavours. Striktně bez uřvaného borstepu a bezcharakterního mainstreamu.
Beats.PM slouží jako outlet toho, co v Evropě pohání dnešní klubovou scénu, aniž by se zasekl na jedné konkrétní odnoži – očekávejte široku škálu elektronické hudby od housu přes techno, garage, dubstep, UK funky až minimal.



Celou akci mediálně podporuje i promotérská agentura Fource Entertainment: “Energie okolo Beats.PM je naprosto skvělá. Zákládající členové jsou profesionálové, vše dělají s nejvyšším nasazením, vše se točí okolo hudby a dobrých vibes, a proto jsme se rozhodli celou akci podpořit,” řekla Dominika Janigová za Fource.Hosty premiérového dílu Beats.PM @ NoD jsou DJs Tuco a Schwa, které podpoří rezidenti Beats.PM – Vidras a Drumax. DJ Schwa je jedním z mála českých producentů / DJs, které lze skutečně označit jako kosmopolitní. Na scéně se objevil v roce 2000; je polovinou česko-australského projektu Shades of Grey, jako DJ procestoval celý svět a 6 let strávil v Sydney. Současně je také zakladatelem labelu BEEF records. V NoDu od něj můžete očekávat především house a techno. Tuco, Brit žijící v Praze, je dlouholetým riderem, kterého není potřeba příliš představovat. Spolumajitel labelu Meanbucket, producent s vlastní show na Radiu SPIN (od září na Radio 1), který běžně předskakuje obrovským jménům a jehož selekce je synonymem pro UK sound – ať už se bavíme o juke, garage, grime či house. Support hostů zajistí spoluzakladatelé a rezidenti Beats.PM – DJs Vidras a Drumax, od kterých uslyšíte především showcase aktuálního housu a garage z UK.

Celý večer bude vysílaný na streamu na http://tv.beats.pm.

Line-up:
Schwa (BEEF recs, Shades of Grey)
Tuco (Meanbucket)
Vidras (Beats.PM)
Drumax (Beats.PM)

Facebook událost: www.facebook.com/events/689501784397539/

Rozhovor s jedním z vystupujících DJs, Allenem Vidrasem (A) připravila Dominika Janigová (D)

D: Co se bude dít 20.9. v NoDu?
A: Spíš "co se bude dít 20.9. v Praze?", protože ten večer všechny cesty vedou do NoDu, kde se odehraje premiéra rezidence Beats.PM @ NoD. Pozvali jsme Tuca a Schwu, které podpořím já a můj fellow Beats.PM DJ, disko-král Drumax. Jinými slovy celý večer bude o vibes, vibes a vibes. 

D: Řekni nám co je Beats.PM a jak vzniklo?
A: Beats.PM je větší projekt pěti kamarádů, který vznikl na začátku tohoto roku. V tuto chvíli provozujeme hudební web na adrese www.beats.pm; privátní lounge uprostřed Prahy určenou k poslechu, chilloutu a streamu (kdo byl, ten ví) a právě od 20. 9. i každoměsíční rezidenci v NoDu. Důvodů ke vzniku bylo více. Za prvé cítíme, že kvalitní elektronická hudba, která je běžnou součástí vyspělých scén, je v Čechách stále velmi niche - každý ví, že scéna je tu pořád velmi zapšklá, vkus se moc neposouvá a progresivnějších posluchačů je relativně málo. Chceme fungovat jako platforma, která posluchačům přiblíží to, co máme rádi, a přes kterou bychom se rádi pokusili o pomoc scéně jako takové. Za druhé nás nebavila neustále se opakující otázka "kam si půjdem sednout?". Chtěli jsme vlastní prostor, kde bychom mohli být kdy chceme, s kým chceme, jak chceme a s hudbou jakou chceme. Tak vznikla Beats.PM Lounge. 

D: Beats.PM vnímám jako takovou miniaturu klubové scény Londýna v Praze, skvělá práce. Jak vidíš budoucnost lounge?
A: Děkujeme za kompliment. Lounge je neveřejným prostorem, takže omezení z toho plynoucí jsou jasná. Do budoucna bych to viděl na Beats.PM klub, něco jako pražský Fabric, ale na to je možná zatím moc brzy. :))

D: Sám vystupuješ taky jako DJ. Jak dlouho to děláš, a jak ses k tomu dostal?
A: Začal jsem hrát, myslím že 5 let zpátky, během svých studií ve Velké Británii, kde gramo a mix byly častou výbavou studentských bytů. DJing mě lákal hodně dlouho předtím, v ČR jsem k tomu ale neměl příležitost. Od okamžiku co jsem zvládnul svůj první beatmatch (bylo to - High Contrast remix Hometown Glory a neco od Sigmy, tuším:)) Ještě mě to nepřestalo bavit a dělám to doteď. Book me! :)))

D: Díky moc a těšíme se na viděnou 20. září v NoDu!
A: Taky děkujeme a přesně jak řikáš!
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BEATS.PM

Pátek 20. 9. 2013
Vstup: zdarma
Vystupují:
Schwa (BEEF recs, Shades of Grey), Tuco (Meanbucket), Vidras (Beats.PM), Drumax (Beats.PM)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika