The Workout - nový pořad na Rádiu 1

The Workout - nový pořad na Rádiu 1

05. 09. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V sobotu 7. září ve 20 hodin proběhne na Rádiu 1 premiéra nového pořadu The Workout. Ten nahradí pořad Audience, který byl vysílán ve stejném čase. The Workout vzniká v péči DJe Tuca a C.Montse, kteří oba pocházejí z Británie.
Pořad, který bude přinášet novinky převážně ze stylů rap, garage, grime a ghetto, budeme vysílat každou druhou sobotu od 20 do 22 hodin.
 

Angličtí kluboví veteráni C.Monts a DJ Tuco jsou profíci v hledání nové hudby napříč žánry i kontinenty. Zkušenosti začali sbírat již v půlce 90. let v Británii a během svých cest po celém světě. Po léta budované kontakty a znalosti tvoří ideální platformu pro čtrnáctidenní dvouhodinovku The Workout plnou čerstvých basů a beatů z celého světa, které budou skvělým startem do sobotního večera. Žánrově se pořad bude pohybovat na pomezí rapu, garage, grimeu a ghetto, posluchači se mohou těšit i na živé mixy a exkluzívní tracky.

DJ Tuco je stálicí britské klubové scény od konce 90. let, před časem přesídlil do Prahy. Zkušenosti sbíral po celém světě od Hong Kongu po Sydney, od Ruska po Rio a jinde. Vystupoval na stadionech s Wu Tang Clan a Busta Rhymesem i v klubech s DJ Shadowem, Diplem a stovkami dalších. Vedle DJingu se věnuje také vlastní produkci a remixům. Dále se podílí na chodu labelu Meanbucket, který je zásadním hráčem na poli ghetto a bass music.

C.Monts je anglický moderátor, hudebník a novinář, který se vytrvale podílí na řadě projektů a hudebních spoluprací. Jeho nadšení pro aktuální hudbu ho táhne do všech koutů světa, kde sbírá kontakty s nejzajímavějšími novými talenty v módě i hudbě. Nakonec zakotvil v Praze, kde ve své neutuchající honbě za vědomostmi neustále potkává nové progresívní spolupracovníky. C.Monts prošel dvěma pražskými rádii a je velmi rád, že našel domov na Radiu 1. Pořad The Workout s jeho dlouholetým parťákem DJem Tuco je zábavná a eklektická výprava do světa moderní hudby napříč kontinenty.

Pořad The Workout na Radiu 1 vysíláme každou druhou sobotu od 20:00 do 22:00.

Webové stránky pořadu: www.radio1.cz/porady/86-the-workout/

Nalaďte si Rádio 1 online.

Dodal: Klára Vlková, Radio 1
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika