Narozeniny kina Světozor

Narozeniny kina Světozor

17. 05. 2006  |  Autor: Pierre  |  Komentáře (0)
2 narozeniny kina Světozor se uskuteční ve čtvrtek a v pátek (18.-19. května).
Kino Světozor završuje druhý rok své novodobé historie artového kina v centru Prahy. Rádi bychom Vás tak pozvali na oslavu II. narozenin kina Světozor! Ve čtvrtek a pátek (18.-19. května) ožije kino Světozor oslavou, která nemá obdoby..:) Je připraven pestrý program pro diváky a všechny příchozí. Oslavy jsou rozděleny na dva dny, první den se budeme věnovat artovému filmu, zatímco druhý den čistě oslavě.

Na čtvrtek 18.5. (od 20.30 hod) je připravena předpremiéra filmu Samaritánka (2004) korejského režiséra Kim Ki-duka. Komorní do sebe uzavřený příběh o dvou soulských středoškolačkách. Film SAMARITÁNKA (2004) bude uveden společností Aerofilms do běžné kinodistribuce až 17.8.2006, nyní tedy o celé 3 měsíce dříve máte možnost tento film vidět!

V Pátek 19.5. (od 19.00 hod) se to ale opravdu živočišně rozjede. Kino ožije festivalovým jarmarkem všech důležitých filmových akcí, které se ve Světozoru během uplynulých let udály. Filmové festivaly, programové bloky, přehlídky a happenningy se budou během Jarmarku prezentovat u svých stánků. K dispozici jim budou kompletní prostory kina Světozor, tedy oba kinosály, horní a dolní bar, prostor šatny, obě schodiště a další zákoutí kina. Návštěvníci budou mít možnost procházet celým prostorem a tu zhlédnout kousek filmu, tu si připít s ředitelem/ředitelkou festivalu, tu získat plakát, publikaci, tu poslechnout hudbu a již nyní si třeba rezervovat termín ve svém kalendáři na některou z prezentovaných akcí... Během celého večera budou mít diváci také možnost zhlédnout ukázky krátkometrážní tvorby ve Velkém sále, kde po celou dobu konání Jarmarku poběží projekce. Program ve Velkém sále vyvrcholí v zatím neupřesněném čase zlatým hřebem večera, odbornou přednáškou na téma „Význam volby vhodných ponožek pro tvorbu klíčových režisérů světového filmu,“ kterou přednese pracovníkfilmové galanterie Terryho ponožky. Během pátečního večera bude hosty obsluhovat i další mobilní bar dodaný společností Zanzibar, který tak vypomůže tam, kde stávající dva kino-bary nebudou stíhat nápor návštěvníků. Celkový multimediální večer budou akcentovat LCD televizory Sony. A teď pozor: VSTUP ZDARMA! Ale bacha... dress code: extravagantní ponožky...
Přijďte s námi oslavit druhé narozeniny kina Světozor! A přijďte v doporučeném obleku pro tuto slavnost: v extravagantních ponožkách (týká se jen pátku 19.5.)!

Své stánky v kině rozbalí:
* aerofilms
* audiovisual
* bollywood
* dny evropského filmu
* dokumentarní pondělí
* festival francouzského filmu
* filmasia
* jeden svět
* kino aero
* mezipatra
* moffom
* projekt 100
* short film fest (mff kv)
* terryho ponožky

ve Velkém sále nonstop projekce:
* krátké filmy
* sociální spoty
* videoklipy
* videoarty
* fóršpany
* BONUS:
odborná přednáška pracovníka filmové galanterie Terryho ponožky "Význam volby vhodných ponožek pro tvorbu klíčových režisérů světového filmu“
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika