Ladi6 představí Praze album Automatic

Ladi6 představí Praze album Automatic

06. 09. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Již příští úterý 10. září přijede do pražského Lucerna Music Baru hiphopová vizionářka Ladi6 z Nového Zélandu. Fanouškům black music přiveze třetí studiové album Automatic, které vyšlo 16. srpna. V roli předkapely se představí nový projekt NVGTRS DJs složený ze tří členů r’n’b/soulové kapely Navigators.
Nestává se každý týden, že by do Prahy přijížděli umělci z Nového Zélandu. Jsme zvyklí na evropské, případně americké umělce, ale zkuste si vzpomenout, kolik kapel ze země kiwiů jste viděli v Praze naživo? Když už se k nám však podaří někoho takového dovézt, stojí to za návštěvu. A koncert fenoménu Ladi6 nebude výjimkou. Chystá se k nám totiž opravdová hvězda tamní urban scény ověnčená četnými hudebními cenami. V roce 2011 získala Ladi6 novozélandské ceny Nejlepší urban album a Nejlepší zpěvačka a shodná ocenění na Pacific Music Award. Druhé album The Liberation Of… obdrželo zlatou desku a veleúspěšný singl Like Water dostal platinu a navrch ještě čestné uznání poroty v americké soutěži Unsigned Only a titul Nejlepší milostná píseň roku 2012 od MTV Iggy. K tomu si přičtěte společné turné nebo support takových jmen jako Gil Scott-Heron, The Roots, Erykah Badu, De La Soul a zjistíte, že se na 10. září chystá akce, na které byste neměli chybět.

Ladi6

Ladi6 přiveze do Prahy zbrusu nové album Automatic, které spatřilo světlo světa 16. srpna. „Naše nová deska je více eklektická s doteky hiphopu, soulu i rapu, nahrávali jsme ji pod producentským dohledem Parkse a Waajeeda na dvou místech – na předměstí v Detroitu a na farmě v malém městečku Waiuku na Zélandě. Ve dvou písničkách hostují novozélandský MC Scrib a fantastický detroitský MC Invincible,“ říká o novém albu Ladi6. Na desce najdete 11 tracků současné black music s vynikajícími beaty a s podmanivým a typicky zastřeným hlasem Ladi6. Recenzenti nešetří superlativy a například The New Zealand Herald dal Ladi6 za nové album 5/5 a desku okomentoval: „Možná album nemá jasné popové refrény jako The Liberation Of…, ale se svými inovativními beaty a často geniálními vokály je Automatic nejlepším albem od Ladi6“. Pilotní singl Ikarus, který produkoval Parks, byl popsán jako krásné spojení soulu a futuristického hip-hopu s hypnotickými vokály Ladi6. Ostatně ochutnejte sami ty nejlepší momenty Automatic během osmi minut v audio playeru:
 

Večer plný soulové muziky odstartují NVGTRS DJs feat. Erika Fečová & MC Onetwo, což je nový projekt třech členů r'n'b/soulové party Navigators. Těšit se můžete na remixy z obou desek Navigators. "NVGTRS Djs jsou založení na okamžité energii momentu. Je to napůl připravené, ale napůl zůstává prostor na čisté hraní si," říká k novému projektu bubeník Navigators Tomáš, který pro tento večer vymění bicí za gramce, samplery a klávesy. Pro fanoušky populárních Navigators, kteří v prosinci 2012 oznámili blíže nespecifikovanou kapelní pauzu, je to vítaná příležitost, jak si připomenout jejich písničky.

Vstupenky v předprodeji pořídíte nejlevněji bez poplatku na pokladně Lucerna Music Baru za 250 Kč anebo pohodlně přímo na webu Lucerna Music Baru. Dále v předprodejních sítích Ticketpro, Ticketportal, Eventim a Ticketstream navýšené o poplatek prodejce. Cena na místě 350 Kč.

Facebook událost: facebook.com/events/214817862000765

Dodal: Lukáš Kolíbal, Lucerna Music Bar
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

LADI6 - SHINE ON TOUR 2013

Úterý 10. 9. 2013
Vstup: 250 - 350 Kč
Vystupují:
LADI6 (NZ), NVGTRS DJS feat Erika Fečová & MC Onetwo
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika