Divadlo Vizita s hvězdnou konstelací

Divadlo Vizita s hvězdnou konstelací

17. 05. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V sobotu 20. a neděli 21. května vystoupí v Arše Divadlo Vizita ve hvězdné konstelaci. Po úspěšných únorových představeních spolu opět vystoupí ve společné improvizaci Jaroslav Dušek a vynikající jazzman, kontrabasista a světoobčan Miroslav Vitouš.
Květnová dvojice představení navazuje na velmi úspěšnou sérii z února letošního roku, kdy Divadlo Vizita ve složení Dušek – Vitouš předvedlo svůj mistrovský improvizační set. 20. a 21. května Miroslav Vitouš s Jaroslavem Duškem oslaví (v neustavajících oslavách) vstup Slunce do Blíženců.

Kontrabasista Miroslav Vitouš odešel v roce 1966 do Spojených států amerických, kde hrál s hudebníky jako Stan Getz, Herbie Mann, Miles Davis, Chick Corea a mnoha dalšími. V 70. letech vystupoval spolu s Waynem Shorterer a Joe Zawinulem ve skupině Weather Report. Mezi jeho výrazné nahrávky patří album Atmos, které natočil spolu s Janem Garbarekem.

Divadlo Vizita: Světelný Miroslav a blížící se Jaroslav a Rozjasněný Jaroslav a Libozvučný Miroslav / 20. a 21. května, 20.00 / Divadlo Archa

divadlo Vizita

Vstupenky v ceně 250,- Kč (190,-) jsou v předprodeji v pokladně Divadla Archa a sítích Ticketpro a Tickeportál.

www.archatheatre.cz

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika