Gentleman v Lucerně

Gentleman v Lucerně

17. 05. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Gentleman z Kolína nad Rýnem je reggae star nejen doma v Německu, ale zpěvák, který zásadně ovlivnil dění napříč žánry. Koncert v Lucerna Music Baru 18.5.
Gentleman z Kolína nad Rýnem je reggae star 1 nejen doma v Německu, ale zpěvák, který na evropské hudební scéně zásadně ovlivnil dění napříč žánry. Zároveň jako jediný Evropan dnes jezdí koncertovat i na velké jamajské festivaly.

Jeho živé vystoupení jsou jedinečným zážitkem, který zcela jistě osloví nejen milovníky reggae a dancehallu. Zatímco všude po Evropě Gentleman koncertuje ve vyprodaných halách, v České republice vystoupí úplně poprvé! Můžete se tak těšit na fantastickou show, při které jej bude doprovázet geniální Far East band.

Koncert se uskuteční 18. května 2006 v pražském Lucerna music baru a jako předkapela se představí pražská multikulturní parta United Flavour se speciálně připraveným reggae programem a mnoha zajímými hosty.

Gentleman

Pozor, limitována kapacita klubu je 1000 lidí, proto zájemcům doporučujeme zakoupit lístky v předprodejích a pražských obchodech TSP Records, Grow Shop, Queens, Radost FX, Represent a Maximum Underground) za 450 Kč + poplatek prodejci.

www.reggaemeeting.net/gentleman/

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika