Britští Disclosure poprvé v Praze

Britští Disclosure poprvé v Praze

08. 10. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Do Prahy zavítá vůbec poprvé v historii britská elektronicko-housová dvojka Disclosure. Premiérová show vůdčích představitelů britského elektronického synthpopu se uskuteční 14. března 2014 v pražském klubu Roxy. Vstupenky budouv prodeji v síti Ticketpro.
Disclosure je umělecké jméno dvou djs, producentů a zároveň sourozenců Guye a Howarda Lawrencových. Pocházejí z anglického Surrey a v hledáčku mezinárodní hudební scény se ocitli už v roce 2010 svojí prvotinou Offline Dexterity. Mezi vizionáře a lídry elektra, garage, house a synthpopu je definitivně zařadily úspěchy singlů Tenderly/Flow, Latch, White Noise či kvalitní remixy různých autorských skladeb (třeba Running od Jessie Ware). Momentálně v éteru kralují singlem F for You. Debutové album Settle vyšlo letos na jaře a zaznamenalo velice pozitivní hodnocení kritiků: britský magazín Pitchfork dal albu dokonce 9.1 bodu s označením “Best New Music”.
 

V Praze se představí Disclosure úplně poprvé 14. března příštího roku: “Jsme z koncertu Disclosure naprosto nadšení - jejich popularita raketově stoupá. Moc se na jejich show těšíme a věříme, že tím mnoha fanouškům splníme jejich sen!” vyjádřil se ke koncertu jeden ze zástupců pořadatelské agentury Fource Entertainment.

Nemeškejte a pořiďte si vstupenku již teď - koncertu totiž hrozí závratně rychlé vyprodání! Vstupenky budou k sehnání v prodejní síti Ticketpro za 585.- Kč + poplatky.

Více informací na: www.fource.cz

Dodal: Dominika Janigova
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DISCLOSURE

Pátek 14. 3. 2014
Vstup: 675 - 890 (balkon) Kč v předprodeji
Vystupují:
Disclosure (UK), Kidnap Kid (UK)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika