Poetičtí Daughter zahrají v Praze už za měsíc

Poetičtí Daughter zahrají v Praze už za měsíc

09. 10. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Londýnské trio Daughter se představí v Praze již za měsíc. Předskočí dánská písničkářka Broken Twin. Jak Daughter, tak i Broken Twin publikum svými melancholickými tóny doslova unesou. Unikátní hudební kombinace je v Praze k vidění již 12. listopadu v klubu Rock Café. Připomínáme soutěž o 2 vstupy.
Kapela Daughter vydala začátkem tohoto roku své debutové album If You Leave. Toto album sklízí pozitivní ohlasy po celém světě. Uskupení má za sebou velice úspěšné turné po Spojených státech. Nyní na chvíli těší svou přítomností rodnou Británii a pak už vyráží na dlouho očekávané evropské turné. Jeho součástí je samozřejmě i Praha!
 

Předskokanem hlavní hvězdy večera Daughter bude mladičká Dánka Majke Voss Romme (24), kterou fanoušci znají spíše pod jejím uměleckým jménem Broken Twin. Majke je talentovaná vypravěčka s magickým hlasem. S neuvěřitelnou lehkostí vytváří hudbu, která nenechá jediného diváka bez emocí. Naživo vystupuje Majke s houslistou Nilsem Gröndahlem.
 
Pro milovníky originální hudby plné emocí je koncert Daughter a Broken Twin přesně tím, o co by neměli přijít. Vstupenky jsou k dostání v síti Ticketpro nebo na facebookových stránkách pořadatele. Cena vstupenek je 415 Kč + poplatky.
 
Hlavním mediálním partnerem této akce je Radio 1.
 
Více informací na: fource.cz

Dodal: Dominika Janigova
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DAUGHTER

Úterý 12. 11. 2013
Vstup: 415 Kč v předprodeji, 500 Kč na místě
Vystupují:
Daughter (UK), Broken Twin (DK)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika