Endless Beef Violence v klubu Neone

Endless Beef Violence v klubu Neone

09. 10. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Po třech vydařených mejdanech pod taktovkou Beef Records, Endless Illusion a Neo Violene se tato tři pražská uskupení konečně shodli na společném názvu svých budoucích akcí - Endless Beef Violence. Na první pohled nesmyslná kombinace všech tří značek má ovšem pro všech pět zastupitelů zásadní význam.
Akce proběhne v unikátním, VJ friendly pop-up klubu NEONE. Klub byl otevřen v průběhu září a to pouze jenom na o něco déle než jeden měsíc. Nachází se v objektu ORCA kousek od metra Vltavská. Klub disponuje kapacitou kolem 300 lidí, barem, skvělým silným zvukem od KV2 a především je komplet osvícen projekcemi těch nejlepších VJs z LunchMeat crew.

Neone

V pátek 18.10., což bude mimochodem poslední provozní víkend klubu Neone, se na party Endless Beef Violence představí hned dva zahraniční hosté. Z Berlína dorazí kanadský producent a dj Sean Roman a sekundovat mu bude bruselský dj Stel-R. To vše doplněné pětící již zmínených zástupců Neo Violence, Beef Records a Endless Illusion - dMIT.RY, Fatty M, Schwa, Raphael Kosmos a Layup.

Sean Roman

Sean Roman, který se nedávno usídlil ve stále trendy Berlíně, za svou poměrně krátkou producentskou kariéru stihl zaujmout několik top světových house labelů jako Alive, Suruba, Running Wild, Extended Play nebo Hot Waves či legendární Strictly Rhythm. To, že hrál už téměř po celém světě, je vlastně zbytečné zmiňovat. Znám je především díky své deep/tech-house produkci, ale jelikož party EBV je tentokráte směrovaná spíše do temnějších a progresivnějších poloh house music, tak i Sean bude mít přichystán speciální acid house set. Sám, dle svých slov, se na tuto příležitost zahrát si v klubu něco jiného než obvykle velmi těší.
 

Belgický rider Stel-R je jedním z nejaktivnějších djs a promotéru na bruselské klubové scéně. Má za sebou několik úspěšných party konceptů, kde hostoval spoustu uznávaných headlinerů a se svou více jak 15-letou djskou zkušeností se dokáže přizpůsobit libovolné situaci. Nejlépe se ale cítí ve vodách electroclashe, acid house a experimentálnějšího techna.

Neone klub

Klub Neone se otevírá už v 20:00. Vstup do 22:00 bude 100,-, později 150,-. Na www.ebv.neoviolence.net si můžete rezervovat vstupenky za 100,- pro sebe a své přátele (sledujte FB event, kde oznámíme spuštění rezervačního formuláře). Klub má omezenou kapacitu, takže radíme přijít dřív, aby jste zbytečně nečekali ve frontě když už je taková zima.

Facebook událost: https://www.facebook.com/events/588387497885615/

Dodal: Michal Ruzicka, BEEF records
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ENDLESS BEEF VIOLENCE NIGHT

Pátek 18. 10. 2013
Vstup: 100 - 150 Kč
Vystupují:
Sean Roman (CA), Stel-R (NL), dMIT.RY, Schwa, Fatty M, Raphael Kosmos, Layup
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
ENDLESS BEEF VIOLENCE, 18. 10. Neone Praha
1x taška a 2x drink Club Mate, CD Beef records, vstup
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika