Dan Bárta na Flédě

Dan Bárta na Flédě

22. 05. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Dan Bárta přijede 23. května na brněnskou Flédu se svým projektem Illustratosphere.
Dan Bárta - člověk, kterého už není třeba v Česku představovat. Za sebou toho má hodně – rockové řádění s kapelami jako Tom Sawyer nebo Alice, éru muzikálové hvězdy díky roli Jidáše v Jesus Christ Superstar, spolupráci s Romanem Holým na různých projektech a teď dosáhl toho, co v Česku dokázal jen málokdo. Bez jakýchkoliv aférek, fotek na titulkách bulvárů si získal obrovskou fanouškovskou základnu, před kterou si může dovolit téměř cokoliv - včetně náročného jazzového koncertu.

Zítra 23. května přijede na brněnskou Flédu se svým projektem Illustratosphere. Není pochyb o tom, že předvede výkon hodný dalšího Anděla. Ten mu ale letos unikl, přestože Dan Bárta je opravdu to nejlepší, co v Česku v těchto dnech máme. Respektuje ho kritika, posluchači uznávají. Možná i pro jeho lidskost -nedávno odvysílaná Třináctá komnata věnovaná na České televizi právě jemu, jen dokázala, že se i přes hvězdnou kariérou skrývá za Danem Bártou příjemný chlap.

Nevěnuje se zdaleka jen hudbě, mezi jeho velké vášně patří i focení vážek. V současné době rozjíždí projekt na podporu Šumavského národního parku. A právě pracovitost a píle je to, co ho dostalo až na dnešní zpěváckou špičku. Žádný koncert nepodcení, vždy divákům předvede show plnou osobního kontaktu, emocí a hlavně naprosto unikátních textů. Naposledy jsme ho v Brně mohli vidět za doprovodu Tria Balzar, tentokrát předvede svou Illustratosphere tvář.

Start:20.00
Vstupné: 250 / 290

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika