Line up prvního dne narozenin Roxy

Line up prvního dne narozenin Roxy

21. 10. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Dnešním dnem začínají týdenní oslavy 21. narozenin klubu Roxy a půjde již od počátku o nabitý program plný vernisáží, video-mappingu a divadelních představení jak prostorách klubu, tak i NoD. Vrcholem prvního dne bude koncert živé elektronické kapely Engine Earz se zpěvačkou Jennou G z Velké Británie.
Program byl v neděli neoficiálně zahájen zavěšením levitujícího sousoší Kurta Gebauera Vznášení nad Dlouhou ulici před samotným klubem. Kurt Gebauer je celosvětově uznávaným českým sochařem a jeho netradiční osvětlené sousoší je jedním z nejočekávanějších děl vystavovaných v průběhu festivalu.

Slavnostní zahájení festivalu proběhne v NoD v 19:00 společně s představením díla Kurta Gebauera, vernisáží další očekávané výstavy Horror, černý humor a projekcí aktuální video tvorby světově uznávaného autora a pedagoga Jiřího Černického. Ve 21:00 proběhne divadelní premiéra inscenace souboru Echt Street Puppets – Man Maschine.
 

Ve 20::00 bude zahájen 3D video-mapping Františka Pecháčka s názvem UP, který bude na budovu ROXY promítán každý večer v průběhu festivalového týdne. Ve 20:00 se otevřou i brány ROXY, kdy svou selekci zahájí hudební produkci talentovaný český DJ Hlava. Následovat bude pantomimická gameska z dílny skupiny Mime Fatale, sličných dívek, které se rozhodly pantomimu emancipovat. V této zabijácké show s názvem Push The Button propojily virtualitu s imaginárním světem, aby se vraždily a křísily, a spojily černý humor grotesek s kultovními ´pařbami´.

Po slavnostním zahájení ředitele klubu Jaroslava Stanka ve 21:30 bude následovat koncert Britské kapely Engine Earz Experiment, která reprezentuje různé odstíny řízné elektroniky ve spojení s živými nástroji. Tuto energickou show úspěšně předvedla i na letošním festivale Glastonbury. Zpěvem je bude doprovázet u nás velmi oblíbená britská zpěvačka Jenna G, jejíž hlas známe z nejedné pecky od producentů jako DJ Die nebo Chase & Status. Na vystoupení kapely naváže česká Djská špička Deadly Viperz (Anakin&Akira) a mezinárodně stále úspěšnější producent a dj RIDO.

Zahajovací den BE TWENTY ONE je nabitý až na půdu a bylo by přímo nerozumné nebýt přitom.

Program zahajovacího dne v ROXY:

19:00
Slavnostní zahájení celého festivalu v NoD
20:00
Zahájeni video-mappingu Františka Pecháčka UP na budovu ROXY
Otevření klubu – DJ Hlava
21:30
Mime Fatale – Push The Button - Demo
21:35
Slavnostní zahájeni hudebního programu ředitelem Jaroslavem Stanko
21:40
Engine Earz Experiment feat. Jenna G
23:00
Deadly Viperz
00:30
Rido
02:00 - 5:30
Residentní djs ROXY

Předprodej: 200 Kč + poplatky (Ticketportal a Ticketpro). V NoD za zvýhodněnou cenu – nod.roxy.cz

Více informací na: www.roxy.cz

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BE TWENTY ONE - ENGINE EARZ

Pondělí 21. 10. 2013
Vstup: 200 Kč v předprodeji
Vystupují:
Engine Earz Experiment (UK), Jenna G (UK), Rido, Deadly Viperz, Dj Hlava
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika