Kultovní noc Take Control je zpět

Kultovní noc Take Control je zpět

21. 10. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jedna z nejúspěšnějších českých drum and bassových nocí známá svým originálním výběrem headlinerů se po krátké odmlce vrací zpátky na klubovou scénu. Další díl proběhne pod hlavičkou respektovaného britského vydavatelství Shogun Audio v pátek 25. října v novém žižkovském klubu Storm.
Shogun audio hodlá do Prahy vyslat přední jména nové D´n´B vlny. Alix Perez, vlastním jménem Alix Depauw, je v současné době považován, za jednoho z nejvíce průlomových a inovativních producentů své generace. Rozhodně stojí zmínit jeho poslední debutové album Chroma Cords, které jen potvrdili Perezovu hudební vyspělost. Cílem jeho tvorby, je vyvolat v lidech emoce ať už obyčejným posloucháním hudby nebo jeho precizními mixy v klubu.
 

Dalším headlinerem není nikdo jiný než kontroverzní Dj a producent Rockwell. V jeho produkci můžeme často slyšet propojení více hudebních stylů elektronické hudby. Poslední track Detroit je toho důkazem. Trojci britských headlinerů uzavírá nadějný mladý producent Joe Ford. Britský talent si postupně razí cestu mezi špičku a do budoucna od něj můžeme čekat velké věci.

SOUTĚŽ O VOLNÉ VSTUPY
O co hrajeme: 4 x 1 vstup

Otázka: Který z těchto producentů nevystoupí na Shogun Audio night?

Váš tip:
Alix Perez
Rockwell
Dj Hype


Jméno:


Příjmení:


Email:

 




O support na hlavní stagi se postarají zástupci českého deepového soundu, konkrétně IM Cyber, jedna z nejdéle hrajících českých DJek, která byla dlouhá léta jednou z hlavních postav značky Take Control. Line up doplní všem dobře známí Rudeboy a M4Y4, v b2b setu se představí nadějná dvojce Soundeviantz.

Take Control

Druhá stage bude patřit zástupcům českého labelu Authentic music. Představí se producentské jádro labelu Panorama, Peery a Hemoglobin. Doplní je noví členové vydavatelství, a to stoupající hvězdy české scény A-Cray a Ower.

Zárukou kvalitního zvuku bude profi Funktion-One sound systém a vizualizace doplní atmosféru zrekonstruovaných prostor klubu Storm!

Souhrn účinkujících:

Main stage:
Alix Perez (UK), Rockwell (UK), Joe Ford (UK), IM Cyber, Rudeboy, M4Y4, Soundeviantz

Authentic Music stage:
A-Cray, Hemoglobin, Peejay & Panorama, Misology, Maro

Dodal: David Hodák, Storm Club Prague
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TAKE CONTROL - SHOGUN AUDIO NIGHT

Pátek 25. 10. 2013
Vstup: 200 Kč v předprodeji
Vystupují:
Alix Perez (UK), Rockwell (UK), Joe Ford (UK), IM Cyber, Rudeboy, M4Y4, Soundeviantz, A-Cray, Hemoglobin, Peejay & Panorama, Misology, Maro
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika