Startér na rádiu Wave - hitparáda začínajících projektů

Startér na rádiu Wave - hitparáda začínajících projektů

25. 10. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Taky už vás nebaví poslouchat, že se na československé hudební scéně nic nového neděje? Radio Wave chce v obnoveném pořadu Startér dokázat, že tomu tak rozhodně není. Startér je hitparáda pro začínající hudební projekty, které chtějí zazářit na československé alternativní scéně.
Máte nebo znáte progresivní hudební projekt, který by tu udělal poprask? Tak to tady pojďte s Radiem Wave nastartovat! Moderátoři a hudebníci Jakub Johánek (zpěvák a kytarista kapely 100°C) a Jonáš Zbořil (člen elektronického dua Sundays on Clarendon Road a indie-rockové čtveřice Steakhouse Orchestra) uvádějí pořad, ve kterém chtějí spolu s posluchači Radia Wave najít tu nejčerstvější českou hudbu. Hlasujte pro své oblíbence nebo zašlete do soutěže vlastní track. Startér se v programu Radia Wave objeví od 5. listopadu 2013, vždy v úterý od 19.00.

Startér

Nalaďte si rádio Wave online.

Každý týden vám představíme sedm soutěžních skladeb od neobjevených garážových kapel, introvertních producentů i melancholických songwriterů, doplněných o dvě novinky. Do červnového finále postoupí deset písní, které získaly po dobu trvání soutěže celkově nejvíc hlasů. Vítěz finále bude pozván do studia Radia Wave na rozhovor, zahraje na prestižní Radio Wave Live Sessions, nahraje singl/EP v profesionálním studiu Českého rozhlasu a získá poukaz v hodnotě 5 000 Kč od Kytary.cz. Vítěz bude mít zkrátka slušnou startovní pozici se na české scéně neztratit. A nejen u nás, ale i na Slovensku. Pořad spolupracuje s Demovnicou, obdobou Startéru na slovenském Rádiu_FM.

Jak se přihlásit?
Pošlete jednu svou skladbu na starter@rozhlas.cz ve formátu mp3 s bitrate 320 kbps. Všímáme si progresivity, originality, atmosféry i textů. Každý vybraná skladba bude umístěna na SoundCloud a Facebook pořadu Startér.

Jak hlasovat?
Kolo Startéru trvá vždy jeden týden a hrajeme v něm 7 soutěžních tracků + 2 novinky. Pro své oblíbené tracky můžete hlasovat vždy od začátku vysílání až do nedělního večera na webu Startéru. Hlas se z jedné IP adresy počítá jen jednou týdně a po každém kole se body nulují. Nasazené písně můžou být v hitparádě maximálně 7 týdnů (7 soutěžních kol). Do finále v červnu 2014 postupuje 10 kapel, které v hitparádě nasbíraly celkově nejvíce hlasů.

Sledujte www.wave.cz/starter, www.facebook.com/starter anebo www.soundcloud.com/starter

Dodal: Jan Hladonik , ČRo Radio Wave
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika