Kvalitní hudba z mobilu i tabletu v ztřeštěném designu

Kvalitní hudba z mobilu i tabletu v ztřeštěném designu

31. 10. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Máte slabost pro aktuální trendy, design, barvy, originální produkty, neobejdete se bez svého mobilu, tabletu či jste nadšený hudební fanoušek? Pokud se rádi odlišujete, jste trochu ztřeštění a hodně spontánní, neměl by vám chybět některý z designových produktů OZAKI.
Kryty na smartphony, tablety a celá řada příslušenství této značky vyzařuje neotřelý styl, který upoutá na první pohled. Heslo „odvaž se být tím, kým chceš“ mluví samo za sebe. Bez studu a zábran buďte sami sebou a odlište se od hlavního proudu.

Elephant reproduktorJste hudebními fanoušky? Jestliže ano, ale všechny skladby máte jen ve svém iPhonu, jistě využijete praktický „přehrávač“ z řady O!music. Dokonale kombinuje aktivní reproduktory mobilního zařízení a pasivní mechaniku zesílení zvuku. Vyberte si z řady barevných „zvířecích“ stojánků, které fungují jako akustický zesilovač a snadno ozvučí celou místnost. Hodí se i pro videohovory a hlasitý odposlech.

Aktivní Bluetooth reproduktory pro Apple iPad. jsou zase praktickým doplňkem na cesty. Pomocí silných vestavěných magnetů je lze připnout na jakýkoli kovový materiál, tedy např. hliníkovou zadní stranu iPadu nebo i karoserii auta. Ozvučíte tak jakýkoliv prostor a nemusíte řešit, kam bezpečně umístíte externí reproduktory.

Více informací naleznete na http://ozakiverse.com.

Dodal: Zuzana Medlíková
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika