J.A.R. slaví v Lucerně 24 let za zvuku armatour

J.A.R. slaví v Lucerně 24 let za zvuku armatour

03. 11. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Sedmnáctý listopad nabízí již po 24. hned dva důvody k oslavám – výročí sametové revoluce a narozeniny J.A.R.. Nejinak tomu bude i letos, a tak se velkým sálem Lucerny opět rozezvučí dvouhodinový nášup těch největších hitů v kombinaci… s těmi menšími.
Nadužívaná slova „tradiční“ a „legendární“ si zaslouží nosit jen málokterý koncert. Po právu se jimi však může pyšnit „podzimní Lucerna s J.A.R.“. Natřískaná vystoupení bez ohledu na to, zda J.A.R. mají venku novou desku, či jsou zrovna v mezidobí útlumu, se stala symbolem jedné generace.

J.A.R.

Neměnící se sestava nastoupí opět na hrotu se čtveřicí ve složení Roman Holý, Michael V., Oto Klempíř a Dan Bárta, jež bude opět připravena předat toliko energie, kolik bude publikum pro vydýchání Lucerny potřebovat. Tentokrát vše proběhne za zvuku „armatour“, ale co přesně je tím myšleno, se dozvíte až na místě.

J.A.R.

J.A.R. letos neměli mnoho koncertů a tak se na 17.listopad těší. Koncert bude předvojem oslav pětadvaceti let na scéně, které vypuknou příští rok. Zároveň kapela pomalu připravuje materiál na novou desku, jež by mohla vyjít při správné konstelaci hvězd rovněž příští rok.

Lístky jsou k dostání v předprodejní síti Ticketpro.

Dodal: Tomáš Tenkrát, Monkey Business, J.A.R.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

J.A.R. - 24 LET

Neděle 17. 11. 2013
Vstup: od 385 Kč v předprodeji
Vystupují:
J.A.R. (CZ)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika