Amaranthe zahrají ve Storm klubu

Amaranthe zahrají ve Storm klubu

03. 11. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Sličná slečna Elize Ryd se svou kapelou zavítá ze skandinávské domoviny do naší vlasti, kde má na 2. dubnový večer naplánováno dostaveníčko s fandy. Show skupiny Amaranthe proběhne ve Storm Clubu v Praze a bude to její návrat do Čech po více jak 2 letech.
Příznivci na Moravě měli příležitost užít si jemného vokálu Elize, čistého hlasu Jakea i toho obhroublého Andyho, obalené chytlavými refrény se silnými riffy, letos naposledy ve Vizovicích na festivalu Masters of Rock, kde výkon Amaranthe sklidil obrovský úspěch. I proto se tato mladá šestice (od října s Henrikem místo Andrease), která tak umně fúzuje metalcore s pop metalem a melodickým death metalem, ráda vrátí do Prahy, protože ví, že ji u nás čeká vřelé přijetí.
 

S Amaranthe na „The Invincible Tour“ jedou i podobně hudebně zaměření sousedé z Göteborgu Deals Death a mladí, ale zkušení krajani - repre moderního arena rocku Smash Into Pieces, kteří koncertovali mj. s Alter Bridge. Trojitá dávka současného severského rocku na jednom pódiu - bude to vydařená akce... Storm Club Praha - 2. dubna 2014.

Vstupenku za zaváděcí cenu 500,- Kč (platnou do 15. prosince) si objednejte na dobírku odsud nebo pořiďte v předprodejních sítích.

Dodal: Zdenek Čík, Pragokoncert Bohemia, a.s.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

AMARANTHE

Středa 2. 4. 2014
Vstup: 500 Kč v předprodeji
Vystupují:
AMARANTHE, DEALS DEATH, SMASH INTO PIECES
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika