Šejkry, djs a Monkey Business v rytmu Havany

Šejkry, djs a Monkey Business v rytmu Havany

07. 11. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Osvěžující drinky namíchané špičkovými barmany v rytmu pop&funky kapely Monkey Business a zábava plná napětí slibující skvělou podívanou. Zkrátka 8. ročník českého kola mezinárodní barmanské soutěže Havana Club Grand Prix je za dveřmi!
Po dvou letech se opět můžeme těšit do pražských klubů Roxy a NOD na pravou barmanskou show s vůní Kuby. Ten, kdo 28. listopadu navštíví tyto pražské kluby, bude mít jedinečnou příležitost být u toho, když se bude rozhodovat o nejlepším českém barmanovi. Mistři barmanského umění budou i letos soutěžit ve dvou kategoriích – v mixologii, tedy v umění míchání skvělých drinků a flair bartendingu – neboli žonglování s lahvemi a šejkry. Tuto událost roku si nemůže nechat ujít nikdo, kdo chce za barem něco dokázat. Špičkoví barmani ze všech koutů republiky se na ni pečlivě připravují už řadu měsíců. Kromě cenného vítězství v této prestižní barmanské soutěži čeká nejlepšího mixologa cesta na světové finále HAVANA CLUB INTERNATIONAL COCKTAIL GRAND PRIX 2014 na exotické Kubě a na vítěze flair bartendingu finanční výhra v hodnotě 40 000 Kč.

Havana Club Grand Prix

Jako hlavní host večera zazáří skupina Monkey Business, která rozproudí tu správnou energii večera a dotvoří už tak legendární atmosféru téhle akční soutěže. Kapelu ověnčenou hudebními cenami Anděl, ale i časopisem Rock & Pop není nutné dlouze představovat. Monkey Business na poli pop&funky znamená skutečný pojem, neboť s takovou energií na pódiu se hned tak nesetkáte. Nezapomeňte si proto poznamenat datum 28. listopadu do svých diářů!

Skvěle namíchaný hudební koktejl plný hip hopu, funku a breaků pro vás namíchá DJ Robot a DJ Friky naservíruje bezprostřední gejzír nápadů a multižánrové sety plné skretchů.

Havana Club Grand Prix 2013

Patříte-li i vy k milovníkům osvěžujících kubánských koktejlů, velkolepé zábavy a nadupané muziky? Máme pro vás skvělé zprávy! Pro všechny návštěvníky je vstup na tuto akci zcela zdarma a míchané drinky opravdu za lidové ceny: Havana Cuba Libre 50Kč, Havana Mojito 70 Kč!

Největší borci z českých barů vás potřebují! Přijďte je povzbudit, fandit, skvěle se pobavit a zvolat si „Cuba libre!“ - k přípitku jedním z nejoblíbenějších drinků současnosti!

Program Havana Club Grand Prix
19:00 – otevření dveří
19:00 – 19:45 – DJ set Friky/Robot 
19:45 – Přivítání na barmanské soutěži Havana Club Grand Prix. Představení poroty a finalistů soutěže.
20:00 – 20:50 – soutěž ve Flair bartendingu
21:15 – 22:30 - Monkey Business
22:45 – Vyhlášení výsledků a následný battle všech finalistů.
23:15 – DJ Friky/Robot 
03:00 – Konec

Havana

Dodal: Martin Borovička
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HAVANA CLUB GRAND PRIX

Čtvrtek 28. 11. 2013
Vstup: zdarma
Vystupují:
Monkey Business, Robot, Friky
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
HAVANA CLUB GRAND PRIX, 28. 11. Praha
3 x 0.7l lahev tříletého rumu Havana Club
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika