Hard Dance kalendář 11/2013

Hard Dance kalendář 11/2013

08. 11. 2013  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
Říjen s Imagination festivalem je již nějaký ten pátek za námi. Fanoušci hardstyle a hardcore si toho v měsíci listopadu užijí opravdu dost, přichystáno je nevídané množství akcí. Osobně bych doporučoval Rezonance s Anime a Therapy sessions s Lowrollerem, kde o pořádnou porci zábavy nebude rozhodně nouze. Těšte se! Je opravdu na co!
08. 11. – Vinohradská nakládačka
Hoodoo people pro vás připravili mejdan s jasným záměrem! Provětrat hlavu po pracovním týdnu a užít si party - dobrej zvuk a stroboskop je samozřejmostí! Chuckebono slaví narozeniny a popřát mu přijdou Charly, Mejra, Izstvy, Ychy a Mephisto. Hodně štěstí, zdraví pořádnou párty Chuckebono!!! Vstup je samozřejmě zdarma!

09. 11. – X-Massacre Warm Up s Johny Sideways a Keygen Kaotic
Pokud si chcete zkrátit čekání na X-Massacre, máte možnost již v sobotu vyrazit do zbrusu novém Storm Club Prague na jeden z Warm Upů! Na místě budete mít šanci zakoupit lístky na X-Massacre, za příjemných 250 Kč. A to za to stojí! Na Tekkno stage se představí jako hlavní hvězdy Johny Sideways a Keygen Kaotic. Sekundovat jim budou Dobi, Dave, Duff, Paky a eR. Na DnB stage bude Pixie, Suki, Technical, Mini, Snookey a Twisted Minds.

11. 11. – Hardcore monday
Kluci z Prague Nightmare  se vrací na pondělní prkna Cross clubu! Očekávej rachot na obou stagích! Na hlavní stage se představí Hungry Beats, Dirty-z, Hellmute, Dj Ychy & Mephisto & Calgarry  a Zabaka. Na hardtechno stage se představí Golpe, Destroyer, Peterson, Czscream a Hudi. Návštěva v pondělí za to rozhodně stát bude!

15. 11. – The Hardstyle Godlines – Black Edition vol. 3
GejzaDeejay se opět vrací se svou Godlines. tentokráte pozvání přijali HardNoizer, DJ Dawidow  a Luke De Noise. Připravena bude pyro show, speciální drinky a welcome drink pro každého, kdo přijde v černém. Vstupné je samozřejmě zdarma.

15. 11. – Therapy Sessions – 10 years of therapy sessions worldwide tour
K jubilejnímu výročí 10 let Therapy Sessions je uspořádané celosvětové turné. Jedna ze zastávek je naplánována v Českých Budějovicích v KD Gerbera. Těčit se můžete na pořádný přísun Crossbreedu od Lowrollera. Dále se představí Goldberg Variations Live (aka The Panacea vs Limewax). Své první vystoupení si odbude Erre a The Sect. Potřebujete erapiy? Vyražte na Therapy Sessions!

15. 11. – Hardstyle in Public 2
Ani jsme se nenadáli a je tu druhé vydání Hardstyle in Public. Opět se vám představí skupina DJ's působících po hlavičkou www.hardstyle.cz. DJ's vám naservírují nejen pořádnou dávku energie podloženou řádně tvrdým beatem, ale také spoustu emotivních melodií. Přijďte znovu podpořit v co největším počtu hardstyle v Řevnicích v oblíbeném Public Clubu. K tanci a poslechu zahrají Moud, Dark Wizard, Darkwatcher a Nazgul.

22. 11. – Rezonance
Do Prahy přijede královna italského hardcoru známá pod přezdívkou Anime! Těšit se můžete na její skvělý hodinu a půl dlouhý hardcorový set. Hardstyle vám naservírují nově vycházející hvězdy labelů Dirtyworkz a Scantraxx - talentovaný Inner Heat a Shockerz! Domácí barvy budou hájit Hungry Beats, George Crusher, Kizzah, Dirty-Z a hardcorová trojka Prague Nightmare Allstars! Přijďte se na ně podívat do nově zrekonstruovaného klubu Storm! Přijďte i vy podpořid hardcore!
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

REZONANCE - ANIME

Pátek 22. 11. 2013
Vstup: 150 - 200 Kč
Vystupují:
ANIME (it), INNER HEAT (nl), SHOCKERZ (nl), HUNGRY BEATS (cz), KIZZAH (sk), YCHY & MEPHISTO, DIRTY-Z, GEORGE CRUSHER
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika