Mikuláš, čert a pankáč s The Tap Tap

Mikuláš, čert a pankáč s The Tap Tap

27. 11. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Zpěvák Visacího zámku Honza Haubert jako čert, megahit Řiditel autobusu v podání Xindla X, Tomáš Hanák a Iva Pazderková ve speciálním mikulášském představení a spousta našlápnutých písní kapely The Tap Tap. To vše a ještě mnohem více je nachystáno na již třetí ročník benefiční akce Mikulášská v Opeře s The Tap Tap.
2. prosince od 18.00 sledujte přímý přenos na ČT2 a Čro2.

„The Tap Tap pojímají Mikuláše opravdu punkově. Je mi ctí, že se mohu jejich řádění v Opeře opět zúčastnit. Dokonce budu prý hrát čerta, já, který jsem v životě nic nehrál! Myslím, že punk je zaručen,“ říká frontman skupiny Visací zámek Honza Haubert. Zábavným programem v reprezentativních prostorách Státní opery Praha určeným zdaleka nejen pro rodiče s dětmi budou provázet Arnošt Goldflam a hvězdný moderátor The Tap Tap Ladislav Angelovič.

The Tap Tap

„V The Tap Tap stále pevně věříme, že opravdové české zvyky a obyčeje stojí na pevných základech vzájemné lidské důvěry a podpory. Státní opera patří k nejprestižnějším sálům naší metropole a jsme velmi rádi, že se nám jí podařilo během pár týdnů beznadějně vyprodat. Vedení Národního divadla podpořilo sbírku na nový autobus pro Jedličkův ústav a výjimečně uvolnilo VIP lóži – opticky i akusticky nejlepší místa v opeře. Rozhodli jsme se proto uspořádat veřejnou dražbu posledních 4 vstupenek do tohoto exkluzivního prostoru, kam se jinak nedostane nikdo jiný než nejvýznamnější české nebo zahraniční návštěvy,“ říká kapelník The Tap Tap Šimon Ornest. Dražba vstupenek do VIP lóže bude zahájena ve středu 27. listopadu ve 12:00 na facebookových stránkách kapely The Tap Tap. Možnost přispět libovolnou částkou na nový bezbariérový autobus bude také umožněno formou poslání dárcovské SMS. „Vzhledem k tomu, že přenos z akce s číslem DMS poběží na obrazovkách ČT2 a několikrát zazní i v přímém přenosu na Českém rozhlasu Dvojce věříme, že už na jaře budeme s kapelou v novém autobusu cestovat,“ dodává Šimon Ornest.

Zábavným programem v reprezentativních prostorách Státní opery Praha určeným zdaleka nejen pro rodiče s dětmi budou provázet Arnošt Goldflam a hvězdný moderátor The Tap Tap Ladislav Angelovič.
 

Hlavní částí večera bude samozřejmě koncert. V něm kapelu bývalých i současných klientů Jedličkova ústavu The Tap Tap podpoří již zmíněný zpěvák skupiny Visací zámek Jan Haubert, který si s nimi zazpívá úspěšný hit Známka punku. Chybět nebude ale ani Ondřej Ládek známý jako Xindl X„Spolupráce s The Tap Tap je pro mě již několik let velkou radostí. Na jejich aktuální album Moje volba jsem jim napsal tři písně a v jedné další jsem si s nimi zazpíval. Stejně jako na desce i v opeře si s nimi zahraji na autobusáka v naší zatím nejúspěšnější písni Řiditel autobusu. Snad tím aspoň trochu pomůžu se sbírkou na nový autobus pro Jedličkův ústav,“ říká Ondřej Ládek. Kromě písně Řiditel autobusu, která má na internetu již téměř dva miliony shlédnutí, zazní další skladby dnes již známé a etablované skupiny složené z handicapovaných hudebníků. Návštěvníci se mohou těšit také na vystoupení španělského uskupení Million Dollar Mercedes Band anebo v tradičních krojích vystupujících členů Lidové muziky Notičky.

„Nový bezbariérový autobus umožní žákům škol Jedličkova ústavu včetně kapely The Tap Tap dostat se do míst, kam by se jinak společně nikdy nepodívali,“ dodává ředitelka Nadace Jedličkova ústavu Irena Fodorová ohledně sbírky, na kterou půjde výtěžek z celé akce a kterou pořádá Nadace Jedličkova ústavu. Součástí ceny vstupenky na akci je také bohatá mikulášská nadílka obsahující například singl The Tap Tap s písněmi z nedávno vydaného CD Moje volba.

Více informací najdete na www.tapvopere.cz

Dodal: Michal Kabát - člen kapely The Tap Tap
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MIKULÁŠSKÁ V OPEŘE

Pondělí 2. 12. 2013
Vstup: vyprodáno, sledujte na ČT2 a ČRO2
Vystupují:
The Tap Tap, Honza Haubert (Visací zámek), Million Dollar Mercedes Band, Notičky, Tomáš Hanák, Iva Pazderková
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika