Borgore nažhaví fanoušky na Rock for People

Borgore nažhaví fanoušky na Rock for People

28. 11. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Izraelský producent a dj Borgore s lehkostí žongluje mezi hudebními styly a míchá karty elektronickým hudebním puristům. 6. prosince v pražské MeetFactory vystoupí v rámci pekelné show s názvem Dubstep Lucipher Night, která zároveň bude i warm-up party festivalu.
Borgorův originální styl není svázaný žádnými tradičními schématy. Na dubstepovém základě se objevují metalové i popové prvky. Muzikálnost a také smysl pro humor a ironii mu dovolují obratně produkovat dráždivý koktejl plný energie, sex-appealu i nadhledu. Jeho remixy a kooperace sahají od raperky M.I.A. přes Britney Spears po Metallicu či Bring Me the Horizon. Loni se vokálního partu v tracku Decisions i herecké účasti na videu ujala americká megastar, herečka a enfant terrible současné popové scény, zpěvačka Miley Cyrus. Letos Borgore zabodoval singlem a EP Wild Out s americkým raperem Waka Flocka Flame.
 

Warm Up Party Rock For People 2014 v MeetFactory 6. prosince odstartuje v 21 hodin. Vstupenky si lze zajistit v předprodeji na www.ticketsforpeople.cz, kde stojí 500 Kč. Na místě budou k dostání vstupenky za 600 Kč. Další specialitou večera je zahájení předprodeje na letní Rock for People 2014, který se v Hradci Králové uskuteční mezi 3. až 5. červencem 2014. Ceny vstupenek začínají na 1 190 Kč za vstupenky na jméno, resp. 1 390 Kč za lístky bez určení majitele.

A pozor! Speciální Mikulášskou nadílku nabízí pořadatelé party společně s luxusním designovým 4* smíchovským hotelem Angelo. Noc s Borgorem si nedaleko MeetFactory mohou zájemci ještě protáhnout a třeba svého oblíbence potkat u výtečné snídaně. Kolekce dvou vstupenek a ubytování pro dvě osoby ve dvoulůžkovém pokoji 4* hotelu se snídaní je k mání za pouhých 2 000 Kč! Více informací na www.rockforpeople.cz

Borgore, občanským jménem Asaf Borger, se narodil v roce 1987 v Tel Avivu. Začínal jako jazzman a posléze bubeník izraelské death metalové kapely Shabira (už zde si lze všimnou podobného „mládí“ jaké měl jeho žánrový kolega Skrillex). Na dubstep se vrhl poté, co slyšel v jednom z hipsterských barů v Tel Avivu několik tracků Screama a Bengyho.

Borgore

Svůj stylu nazývá gorestep, ve skladbě Saturday Night se mu poprvé podařilo namíchat originální směs rytmických vzorců metalu a dubstepu. Po roztržce s bigotnější částí dubstepové scény založil vlastní label a internetovou komunitu Buygore, jeho první dva počiny se sobě vlastní dávkou ironie a humoru pojmenoval Borgore Ruined Dubstep Pt.1 a Pt.2.

6. prosince v MeetFactory jej podpoří výtečná sestava DJů z celé Evropy i Čech - Bass Drop DJs: francouzský DJ S-BisH, Ollie Torr a čeští Hlava, Low Tact či Magnet.

Dodal: Michaela Braná, SMART Communication s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DUBSTEP LUCIPHER NIGHT

Pátek 6. 12. 2013
Vstup: 500 - 600 Kč
Vystupují:
DJ Borgore (Izrael), Bass Drop (DE), S-BisH (FR), Ollie Torr, Hlava, Low Tact, Magnet
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika