Několik otázek pro kapelu Bell Book and Candle

Několik otázek pro kapelu Bell Book and Candle

02. 12. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Letos bude hlavním hostem na vánočních koncertech kapely Keks německá kapela Bell Book and Candle. Zajímalo nás, jak oni prožívají vánoční čas. Více se dozvíte v krátkém rozhovoru.
Jak se vám hraje v předvánoční čas?
Koncerty, které se konají v prosinci, se nás dotýkají tak nějak více, než ty ostatní. Svůj podpis na tom má určitě ta zvláštní prosincová atmosféra.

Lidé hledají dárky, připravují vánoce a snaží se, aby právě ty jejich byly nejúžasnější…My je zase chceme potěšit svojí muzikou. Koncerty jsou plné emocí, protože právě v tenhle čas má všechno ještě větší sílu. Naše píseň „Halleluja“, od Leoparda Dojena určitě dojímá mnohé naše posluchače…

Jak se těšíte na vánoční koncerty s kapelou KEKS?
My osobně se na ty koncerty hodně těšíme! Je to zvláštní, ale hrajeme v České republice poprvé a KEKS vypadají jako hodně příjemní kolegové. Muži s dlouhými vlasy a intrumenty v ruce jsou zásadně pro nás vždycky cool…
 

Co nabídnete posluchačům?
Nabídneme posluchačům naši hudbu. Budeme hrát a zpívat a povídat. Diváci uslyší mimo jiné také naši hitovku „Rescue Me“, i krátké příhody ze života kapely.

Vaše největší vánoční přání?
Aby si všecky lidi navzájem pomáhali a to bez přehlížení se. Aby byli odvážní a stateční, aby šli za tím, co je pro ně osobně důležité. Kdo je vytrvalý a usilovný, může toho hodně dosáhnout. Moji kolegové kývají hlavou a tak se mnou určitě souhlasí.

Na interview odpovidala zpěvačka Jana Groß

Dodal: Ivana Babková
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

KEKS

Čtvrtek 19. 12. 2013
Vstup: 350 Kč
Vystupují:
KEKS, BELL BOOK AND CANDLE
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika