Britská dívčí kapela Savages se vrací do Prahy

Britská dívčí kapela Savages se vrací do Prahy

02. 12. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Britská post-punková kapela Savages zavítá do pražského klubu Rock Café 28. února! Potvrdil to dnes pořadatel akce Fource Entertainment. Vstupenky jsou k dostání v síti Ticketpro od 29. listopadu 2013.
Savages je kapela francouzské zpěvačky Jehnny Beth, britské kytaristky Gemmy Thompson, basistky Ayse Hassan a bubenice Fay Milton. Formace existuje od roku 2011: “Nikdy to neměla být čistě holčičí kapela,” říká bubenice Savages. “Nebyl to plán, ale prostě se to tak nějak stalo,” směje se. “Já a Ayse máme hodně společného v tom, jak vnímáme hudbu jakoby na takové prvotní úrovni. Nesnažíme se to příliš analyzovat, prostě hrajeme to, co k nám tak nějak přirozeně přijde.”
 

Savages mají své jméno podle románu Pán Much od Williama Goldinga. Kvartet postupně připravil svoji debutovou desku “Silence Yourself”, která silně vychází z přes tři dekády starého punku. The Observer o Savages napsal: “Nebudou se sice válet v bahně, jako The Slits, ale je to asi nejblíže umění, které “post-punk” za poslední dobu nabídl.” Vystoupily například na obrovském mezinárodním festivalu Coachella a také jely jako předskokující kapela na šňůře pro Portishead: tak se také poprvé Česká republika se Savages potkala!

Savages jako zasloužené (a zasloužilé) headlinerky si můžete přijít poslechnout do pražského klubu Rock Café 26. února 2014! Vstupenky pořídíte v předprodeji v síti Ticketpro za 395.- + poplatky.

Facebook událost: https://www.facebook.com/events/616231328422828

Dodal: Dominika Janigova
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SAVAGES

Pátek 28. 2. 2014
Vstup: 395 Kč v předprodeji
Vystupují:
Savages (UK), A DEAD FOREST INDEX (Austrálie)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika