Ian předskokany na koncertu Milow

Ian předskokany na koncertu Milow

09. 12. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Koncert belgického hudebníka Milowa je na spadnutí! Koná se již v úterý, 10. prosince, v pražském Lucerna Music Baru. Tento večer otevře se svým setem české duo IAN z Brna. Máte se tedy opravdu na co těšit. Vstupenky v prodeji v síti Ticketpro.
Milow patří mezi nejúspěšnější evropské zpěváky a skladatele. Svůj úspěch si vybudoval zcela sám, bez pomoci velkého labelu. Svoje debutové album The Bigger Picture vydal v roce 2006 pod svým vlastním labelem Homerun Records. Jeho hity You Don’t Know nebo cover Ayo Technology útočí na hudební žebříčky mnoha evropských zemí. A i u kritiky zaznamenávají obrovský úspěch.
 

Milow kombinuje postupy písničkářství s chytlavými popovými elementy. Tuto kombinaci přivádí k dokonalosti. Jak svou hudbou, tak i svým milým a lidským přístupem, si získal miliony fanoušků. Jeho koncerty bývají zahaleny neuvěřitelně přátelskou atmosférou. Je to přesně to, čím je vhodné letošní koncertní sezónu uzavřít.

Pražský koncert Milowa otevře akustické duo IAN z Brna. Toto duo vtrhlo na scénu v netypickém obsazení - kytara a violoncello. Se svým energickým repertoárem se nedávno stali vítězem Youtube festu. I díky této výhře si zahráli na předních českých festivalech i populárním maďarském festivalu Sziget. Jejich debutová deska vyjde co nevidět. IAN budou bezpochyby dokonalým doplňkem tohoto večera.

Nenechte si ujít jeden z posledních skvělých koncertů letošního roku. Koncert zpěváka Milow se koná již toto úterý, 10. prosince v Lucerna Music Baru! Vstupenky k dostání v síti Ticketpro.

Hlavním mediálním partnerem téhle skvělé show je Rádio City!

 Facebook událost: https://www.facebook.com/events/195283497296013

Dodal: Dominika Janigova
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: MILOW

Úterý 10. 12. 2013
Vstup: předprodej 445 Kč
Vystupují:
Milow (BE), IAN (CZ)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika