Smoking Fast Fingers s A.Skillz a Nu:Tone

Smoking Fast Fingers s A.Skillz a Nu:Tone

16. 12. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Velké finále – velká djská jména! Přesně to vás čeká 20. prosince v pražském klubu Roxy, kde proběhne poslední regionální kolo a finále Mistrovství ČR v balení tabáku - Smoking Fast Fingers. Již krátce po půlnoci budeme vědět, kdo si odnese hlavní výhru - zájezd na Jamajku. Štěstí vyzkoušejte v soutěži o 2 vstupy a dárkový balíček.
Stále to ale může být i jeden či jedna z vás, protože registrace do soutěže na www.fastfingers.cz je stále ještě otevřená.

Nu:Tone

Smoking Fast Fingers není jen koncept soutěže, ale také skvělého mejdanu, který počítá s exkluzivními DJskými jmény. V rámci finálového večera vystoupí A.Skillz a Nu:Tone (Hospital Records). Poprvé se představí na jednom pódiu britská kombinace breakbeatu, hip hopu, funku, soulu a drum and bassu v podání mistrů, kteří už by nám za těch patnáct let působení na scéně mohli udělat opravdu hezkou hudební přednášku. Kdo zmešká jejich lekci v Roxy, bude určitě litovat.
 

Klub Roxy se otvírá ve 21:00. Vstupenky jsou dostupné v předprodejích Ticketpro a SMSticket.cz za 120 Kč a v den akce na místě za 150 Kč.

Dodal: Petr Tajčman, LIVE61 s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SMOKING FAST FINGERS - NU:TONE

Pátek 20. 12. 2013
Vystupují:
Nu:Tone (UK - Hospital Records) a další
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SMOKING FAST FINGERS, 20. 12. Roxy Praha
2 vstupy a dárkový balíček Smoking
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika