Blíží se společný koncert Tři sestry a Horkýže slíže

Blíží se společný koncert Tři sestry a Horkýže slíže

17. 12. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Již za pár dní - 22. prosince vypukne v pražském Průmyslovém paláci na Výstavišti dlouho očekávaný koncert skupin Tři sestry a Horkýže Slíže. Obě skupiny spolu absolvovali v listopadu a prosinci Bratia a sestry tour 2013, které u fanoušků sklidilo velký úspěch a většina z koncertů byla dopředu beznadějně vyprodaná.
Pražský koncert se ponese v podobném duchu jako celé turné, nicméně s jistým akcentem na blížící se vánoční svátky. Těšit se můžete na čtyřhodinový rockový večírek, který si skupiny mezi sebou rozdělí rovným dílem.

Oba soubory představí během koncertu průřez celou svojí dosavadní tvorbou. Zazní písně jako Kovárna, Mexiko, Zelená či Život je takovej od Tří sester, ale také Žužu, L.A.G. song, Nazdar!, či Mám v P... na lehátku od Horkýže Slíže. Chybět nebudou ani nové písničky z posledních alb obou interpretů.

Pro velký zájem je koncert přesunut ze sousední Incheba arény do Průmyslového paláce jehož kapacita je o 50% větší. Palác bude rozdělen na dva sektory, Standard a Exclusive. V druhém jmenovaném bude pro návštěvníky připraven vlastní VIP vchod, výhled na podium z patra, dostatečný prostor se sezením , malé občerstvení, šatna, pro sedící  s přenosem koncertu na TV, vlastní bar, Vánoční dárek a welcome drink.

Dodal: Alena Rydvalová, Krakonošovo,s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TŘI SESTRY A HORKÝŽE SLÍŽE

Neděle 22. 12. 2013
Vstup: 410 Kč v předprodeji
Vystupují:
Tři Sestry, Horkýže Slíže (SK)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika