Martin Garrix na Magnetic Festivalu 2014

Martin Garrix na Magnetic Festivalu 2014

10. 01. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Květnový Magnetic Festival chystá pro své fanoušky další premiéru. V ČR poprvé vystoupí Martin Garrix, teprve sedmnáctiletý holandský DJ a producent, který si skladbou Animals, podobně jako před třemi lety Avicii s hitem Levels, řekl o elitní místo mezi světovou špičkou současné EDM.
Martin Garrix

Start kariéry Martina Garrixe je však mnohem strmější a podle jmen, se kterými se chystá spolupracovat, to vypadá, že velkým hitům není konec, ba naopak. Ne náhodou teď tráví hodně času ve studiu společně s Tiëstem nebo Dimitri Vegas & Like Mike.
 

Rok 2013 byl pro Martina Garrixe zlomový po všech stránkách. Vše odstartovaly skladby Torrent (Sidney Samson) a Error 404 (Jay Hardway), které sklidily u kritiky velmi dobré ohlasy. Kdo však čekal až na jeho sólovou produkci, tak určitě nelituje. Skladba Animals, která se během pouhých tří dnů dostala na první příčku Beatport Main Chart, patří k největším sólovým průlomům poslední dekády. Martin Garrix se stal zároveň nejmladším umělcem, který dosáhl na první příčku v tomto prestižním žebříčku. Velmi dobře si vede i zatím poslední novinka Wizard.
 

Jarní edice MAGNETIC Festivalu proběhne 7. 5. 2014 v Praze v hale PVA Expo, Letňany. V prodeji jsou základní vstupenky a kategorie VIP, která zahrnuje neomezenou konzumaci všech nápojů a přístup na speciální VIP terasy.

Magnetic Festival
Podívejte se na fotky z Magnetic Festivalu.

www.ticket61.com
www.facebook.com/magneticfestival
www.magneticfestival.com
www.twitter.com/MAGNETICfest

Dodal: Petr Tajčman, LIVE61 s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MAGNETIC FESTIVAL

Středa 7. 5. 2014
Vstup: od 1090 Kč v předprodeji
Vystupují:
BILLY THE KIT, BLASTERJAXX, DVBBS, DANNIC, DENIZ KOYU, DVBBS, JOHN CULTER, MAKJ, MARTIN GARRIX, UMMET OZCAN
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika