Techno Animals powered by Creative v Chapeau

Techno Animals powered by Creative v Chapeau

13. 01. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Akce Creative a Techno Animals spojí první březnový pátek své síly a připraví si pro vás opravdu nabitý večírek. V rámci něho se představí italský producent Hollen, Subgate, Adam Cloud, Ravic, Rob Smile, Flesh, Nkyp, Revis a další vystupující na dvou scénách.
Rezidenti party Creative a český projekt Code, pod jehož křídly se produkuje nejen noc Techno Animals, ale i spousta dalších zajímavých eventů se zahraniční účastí spojí v jeden večer své aktivity a v pátek 7. 3. se tak v pražském klubu Chapeau Rouge odehraje fůze těchto dvou eventů Techno Animals powered by Creative.

Headlinerem tohoto večera bude přední italský producent Hollen, jehož jméno se objevilo na 32. místě prestižní ankety serveru Resident Advisor v kategorii Top 100 umělců roku 2013. Jeho působivé a originální tracky pohybující se na pomezí techhousu a techna vydávají známé světové labely jako je například Kling Klong, Toolroom, Bla Bla nebo Agile a jsou pravidelně supportovány velikány, mezi které patří Richie Hawtin, Loco Dice, Dubfire či Carlo Lio.

Společně s tímto exkluzivním hostem se na hlavní stagi představí domácí Subgate, Adam Cloud, Ravic ve speciálním narozeninovém setu se saxofonistou Deesaxx, dále Flesh a Nkyp.

Druhá barová stage bude patřit deepovějším rytmům a budou jí vévodit Rob Smile, Taada, Pete Walk, Revis a Peter Costa.

Předprodej vstupenek na Techno Animals powered by Creative je stanoven na velmi příjemných 80,-Kč v předprodeji a vstupné na místě činí 100,-Kč.

Kompletní informace naleznete na facebook události a www.chapeaurouge.cz.

Dodal: Ondřej Beránek, Dj Subgate
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI
Vystupují:
Hollen (IT), Subgate, Adam Cloud, Ravic ve speciálním narozeninovém setu se saxofonistou Deesaxx, dále Flesh a Nkyp
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika