Aly & Fila na slovenské Transmission

Aly & Fila na slovenské Transmission

16. 01. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Po 7 letech a 10 edicích Transmission na české scéně míří akce i do zahraničí. V sobotu 15. března 2014 bude slovenská Bratislava hrdým hostitelem první zahraniční edice Transmission. Největší halová taneční akce ve střední a východní Evropě se uskuteční ve Slovnaft Areně.
První edice Transmission se konala 18. 02. 2006 a jelikož se rychle rozrostla ze 3 500 návštěvníků na 10 000 fanoušků, přesunula se v roce 2007 do O2 areny. Poslední 10. edice Transmission, která vyprodala pražskou O2 arenu, přivítala v sobotu 30. 11. 2013 téměř 15 000 milovníků dance music z více než 50ti zemí světa. Koncept se zdokonalil a stala se z něj akce na vysoké úrovni. Transmission je nyní proslavená na mezinárodní taneční scéně
a dokáže konkurovat i těm nejlepším eventům v západní Evropě. Nyní nadešel čas, kdy Transmission vykročí i do zahraničí.

Transmission
Podívejte se na fotky z poslední Transmission.

V průběhu let se společnost United Music stala špičkou v České republice v oblasti pořádání tanečních eventů. Martijn van den Berg, ‚Project Manager Transmission International‘ říká o zahraničním dobrodružství značky Transmission následující: „Po 10ti edicích v Praze a neustále rostoucí poptávce od zahraničních fanoušků, je nyní značka Transmission dostatečně silná na to, aby usilovala o úspěch také v zahraničí. Vzhledem k tomu, že Slovensko je velmi blízko a na Transmission do Prahy vždy cestuje mnoho Slováků, je logickým krokem, že první zahraniční edice se bude odehrávat právě v Bratislavě" Dále Martijn van den Berg zmiňuje další zajímavé novinky: "Slovensko je jen prvním krokem a v současné době jednáme s promotéry z mnoha dalších zemí, abychom zjistili, zda můžeme přinést Transmission i k nim. Nejprve se zaměřujeme na Evropu, ale kdo ví, možná že se jednoho dne vydáme i do zámoří. Doufáme, že v příštích několika měsících Vám budeme moci oznámit další země, kde se bude event konat. Nicméně nové lokality prověřujeme velice pečlivě a kritickým okem, takže pokud jde o volbu správného místa, promotéra a podobně, tak jsme si jisti, že jsme schopni nabídnout návštěvníkům stejnou úroveň a kvalitu jako v Praze."

Transmission se od ostatních pravidelných tanečních akcí odlišuje tím, že každou jednotlivou edici provází příběh na určité téma. Tato dějová linka návštěvníky provází v průběhu celého večera. Téma noci se objevuje ve všech vizuálech během akce a také v krátkých intro videích, které představují jednotlivé vystupující DJe. Tato intro videa vytváří VJ tým Vision Impossible z Holandska, který je držitelem ocenění a je považován za špičku na poli VJingu. Jedním z vrcholů večera je vždy také Transmix – předem nahraný mix trancové klasiky, doplněný o světla, lasery a pyro efekty.

Aly Fila

Návštěvníci první bratislavské edice Transmission se mohou těšit, že vstoupí do spirituální brány „The Spiritual Gateway“. Tato show se již konala v Praze v lednu 2013 a měla obrovský ohlas. Produkci této show bude mít na starosti samotná agentura United Music a průběh noci bude podobný jako v Praze. Což znamená: 16 laserů, místní warm up DJ, těšit se můžete také na Transmix, Funktion One soundsystém z Velké Británie a VJ tým Vision Impossible. Kompletní line-up bratislvské Transmission, který sestává ze 7 umělců, bude oznámen co nejdříve, ale první DJské duo je již odtajněno: egyptské trancové legendy ALY & FILA se na Transmission vracejí po 6ti letech. Nejznámější jsou pro svůj povznášející a euforický trance a je jisté, že Aly & Fila odvanou střechu Slovnaft Areny. Bratislavo, připrav se na DJs Aly & Fila! 

Pro české fanoušky Transmission je Bratislava téměř za rohem a k dispozici budou různé varianty dopravy až na místo konání. Namísto jedné Transmission za rok tak máte nyní možnost navštívit dvě edice – a ta příští se koná už za dva měsíce, kdy si budete moci užít tuto jedinečnou událost spolu s 10 000 dalších milovníků taneční hudby. Spektakulární Transmission show na Slovensko přináší Screamland, nová značka, za kterou stojí dobře známé společnosti Ministry of Fun a Vivien, které jsou zárukou vysoké kvality.

„Hudba nás svedla dohromady. Hudba je duch, který nás všechny spojuje. Hudba je: The Spiritual Gateway!“

United Music a Screamland se na Vás těší v sobotu 15. března 2014, kdy si společně užijeme úplně první slovenskou edici Transmission!

VSTUPENKY:
Základní vstupenky jsou nyní v prodeji od 39 EURO (cena se bude postupně zvyšovat). VIP vstupenky budou k dispozici od druhé poloviny ledna. Vstupenky si můžete zakoupit prostřednictvím následujících prodejních sítí: www.vivien.sk
www.eventim.sk
www.ticketportal.sk

Dodal: Jiřina Jirušková, United Music
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TRANSMISSION - THE SPIRITUAL GATEWAY

Sobota 15. 3. 2014
Vstup: 39 EURO v předprodeji
Vystupují:
MARKUS SCHULZ, ALY & FILA, ØRJAN NILSEN, UMMET OZCAN, RANK1, NIFRA a PICO
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
M1
17. 01. 2014 | 21:02:16
+0 | -0
i Markus Schulz

http://www.markusschulz.com/tourdates/
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika