Katarína Landlová pokřtí album Lepší holky v klubu NoD

Katarína Landlová pokřtí album Lepší holky v klubu NoD

15. 01. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Zpěvačka Katarína Landlová, která na sebe poprvé výrazněji upozornila minulý rok v soutěži Česko-Slovensko má talent, má za sebou perný konec roku. Dotočila a vydala své debutové album Lepší holky a v těchto dnech intenzivně zkouší s kapelou na speciální pražský koncert, spojený s křestem, který se uskuteční 25. ledna v pražském Experimentálním prostoru NoD.
„Na koncertě zazní živě nejen kompletně celé album, ale i další novinky, které se na něj nevešly. Fanoušci se můžou těšit i na nové covery, které mě baví dělat úplně jinak, než by se očekávalo. Velká změna mě čeká, i co se týče kapely, protože živě obvykle hrajeme v akustickém triu. Tentokrát ale bude velká kapela, včetně bicích, synťáků, dechů… Předpokládám, že na pódiu bude celkem dost veselo.“ přibližuje koncert Katarína.
 

Kromě nového CD se charismatická zpěvačka chystá pokřtít i svůj nový videoklip k titulní písni alba – Lepší holky. „ Je to takový obrácený protest song, kdy neříkám co je špatně na světě, ale co je špatně na mně,“ říká Katarína, která v písni s nadsázkou vyjmenovává všechny své chyby a chce se tím tak konečně zbavit své nálepky „skromné dívky s kytarou“. V humorném videu, které během prvních pár hodin shlédlo na Youtube několik tisíc fanoušků, dostala prostor pouze mužská část populace - mimo jiné Lukáš Pavlásek, Karel Hynek nebo slovenský moderátor Martin Pyco Rausch.

,,Nápad k videu Lepší holky vzniknul na koncertech. Když jsem viděla, jak moji kamarádi vyřvávají text "jsou holky lepší, jak se zdá, ale žádná jako já", přišlo mi to strašně vtipný. Takže jsme udělali video, ve kterém tenhle holčičí song zpívají zásadně a jenom chlapi. Většina materiálu je natočená na mobil, celé je to hodně punk, a výsledek je dost bizarní, což dokonale splňuje záměr.”

Návštěvníci se mimo koncertu a křestu mohou těšit na zbrusu nový merchandise, který pro Katarínu vytvořila  designérka a výtvarnice Eva Pavlíková pod svou značkou Jelly Fish. „Pokud se někomu zalíbily příšerky na obalu desky, tak na křestu budou k mání. Řekli jsme si totiž, že trika má každý, tak to uděláme jinak. Pro všechny lepší holky máme příšerácké přívěšky, brože a náušnice, všechno z dílny Jelly-Fish.“

Novinka Lepší holky vznikla v nahrávacím studiu a pod taktovkou producenta Armina Effenbergera z electro-popového dua Cartonnage. ,,Chtěli jsme udělat jednoduše dobrou písničkovou desku. Barevnou, zábavnou a upřímnou. Spolupracovat s Arminem je pro mě navíc splněný sen. Je hodně vnímavý ke sdělení songu, což je pro mě důležité a stylově jsme si naprosto porozuměli. Nechtěli jsme se opírat jen o kytarové písničkářství, hledali jsme spíš tu správnou náladu. Atmosféru, která je mi blízká, funguje hudebně a ladí s texty," přibližuje novinku sympatická Slovenka, jejímž domovem už je ale deset let Praha.

Vstupenky na pražský koncert jsou k dostání v kavárně NoD  a v distribuční síti Ticketportal, v předprodeji za 100,- Kč a na místě za 150,- Kč.Více na www.nod.roxy.cz

Dodal: Šárka Maroušková, NoD
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

KATARÍNA LANDLOVÁ

Sobota 25. 1. 2014
Vstup: 100 - 150 Kč
Vystupují:
Katarína Landlová - křest CD Lepší holky
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika