BKJN vs. Partyraiser part IV: ještě tvrdší než jsme čekali

BKJN vs. Partyraiser part IV: ještě tvrdší než jsme čekali

23. 01. 2014  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
Je pondělní ráno a za mnou je cestovně hudební víkend, během kterého jsem se poprvé podíval na doposud největší klubovku v Holandsku. Konkrétně jsem navštívil klub North Sea Venue (Hamk48E) ve městě Zaandam a v něm konající se událost BKJN vs. Partyraiser IV.
Holandská promo agentura BKJN events naplánovala na sobotní večer již čtvrtý ročník klubové události BKJN vs. Partyraiser. V přístavním doku, který je jedním obrovským klubem byly připravené pro návštěvníky 4 scény - Beter Partyraiser, Beter Hard of Niet, Beter kom je Niet - uit Italie a Beter donker dan Licht. Kompletní line-up obsahoval skoro 40 umělců. Každá ze zmíněných scén lákala hned několika silnými a zvučnými jmény.

Kapacita klubu se pohybuje na hranici okolo 4 tisíc. A i letos se podařilo akci již počtvrté v řadě vyprodat! S dalšími 16 kamarády jsem měl tu čest, že jsem se této výborné akce mohl zúčastnit díky organizovanému zájezdu z Prahy!

Bezmála jedenáctihodinová cesta včetně přestávek utekla jako nic. Ještě aby ne, když se cestovalo v dobré společnosti, kde po celou cestu panovala výborná nálada. Přesun do klubu z parkoviště byl vcelku rychlý. Následovala poslední společná fotka před klubem a pak si šel každý po svých.

BKJN vs. Partyraiser

Stage Beter Partyraiser pro mě otvíral The Saint, který to odpálil na poměrně slušné úrovni. Návštěvníků s přibývajícím časem přibývalo a já se po půlhodince přesunul na průzkum další stage Beter donker dan Licht. Tam celkem slušně řezal Al twisted. I když jsem zde byl po hudební stránce spokojený, tak jsem 5 minut před půlnocí odešel na hlavní stage Beter Partyraiser. Na stage jsem došel právě včas. Krátké intro přivítalo ikonu večera Partyraisera. Ten se do toho pustil s plnou podporou Mc Da Mouth of Madness a během první části hned vypálil mé oblíbené Partyraiser - Like An Animal a Lloyd - Dedication To My Ex (Unexist Bootleg). Valil to pěkně hustě a hutně! Přesně tak jak to člověk od něj očekává.
 

Pak jsem se na chvíli přesunul na menší frenchorovou Beter hard of Niet, kde to valil Brutal Jesters za podpory Mc No-id. Odtud to bylo už jen kousek na nejmenší stage Beter kom je Niet uit Italië. Velikostně bych jí přirovnal asi tak k o něco málo delšímu bývalému Tousteru. Prostě taková dlouhá nudle. Vedro tam bylo tedy neskutečné. Svůj set tam dohrával Amnesys. Toho měl střídat Mad Dog. Ale v programu nastala příjemná změna a vystoupilo duo Mad Dog &Anime, které doprovodil rovnou jejich dvorní Mc Jeff. Mad Dogova produkce střídala produkci od Anime. Mad Dog vypálil několik skladeb ze svého nového alba Rudeness. Z jejich dvouhodinového vystoupení jsem si dopřál jen polovinu. Čas byl neúprosný a ještě zbývalo tolik zajímavých jmen.
 

Rychle jsem přeběhl na hlavní stage, kde dohrávali společný set Partyraiser vs. Day-Mar. Po nich začalo řízené peklo na zemi trojicí Partyraiser vs. Tieum vs. F. Noize. Hotová lahůdka jejich set! Ještě jsem si na chvíli odskočil na frenchcorovou stage na The Braindrillerz vs. Bit Reactors a The Sickest Squad. Závěrečné vystoupení Noisekick live na terror stage jsem si rozhodně nenechal ujít. Konec dobré všechno dobré. Tři stage byly zavřené a už se vyklízely, jen na té hlavní bylo stále plno a jelo se na plné obrátky. Partyraiser vs. The Vizitor vs. SRB bavili pártypeople až do šesté hodiny ranní.
 

Šmytec, konec a jde se domů. Tahle párty rozhodně stála za to! I když jsem přebíhal z jedné stage na druhou abych stihl všechno, co jsem chtěl, tak to prostě za ten pocit stálo. Snad se letos domácí promotéři chytnou za nos a konečně k nám domů dovezou to co je standardem v zahraničí. Jako show a stage už by tu byla. Jen by to chtělo ten nabušený lineup bez nucených ústupků a plnou halu fanoušků!

BKJN Partyraiser

Pokud se i vy chcete zúčastnit párty v zahraničí, tak máte možnost. Nejbližší párty, kam se pojedeme opět podívat je belgický event Reverze: The guardian of time. Do plné kapacity zájezdu zbývá posledních 5 volných míst. Pokud máte zájem, nebo byste věděli o někom, kdo by měl zájem vycestovat na tento festival, tak navštivte https://www.facebook.com/events/1442856515934245/?source=1 nebo rovnou kontaktujte pořadatele zájezdu honzin@poslouchej.net

Lístky je stále možné koupit na oficiálních stránkách festivalu http://www.reverze.be/tickets . Ceny jsou stanoveny na 48,50 € za Regular Ticket. Každoročně se akce vyprodá, a proto není jisté, jak dlouho budou vstupenky dostupné. V případě zájmu se proto prosím, co nejdříve ozvěte. Cena zájezdu je stanovena na 3.500 Kč za jednotlivce včetně vstupenky.

foto v článku: schranz.cz
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BKJN VS. PARTYRAISER IV

Sobota 18. 1. 2014
Vystupují:
The Sickest Squad, Dj Mad Dog, WARS Industry, S'Aphira, Dj DaY-mar, The Braindrillerz, Dr. Peacock, Dj AniMe, Bit Reactors a mnoho dalších
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika