Kompletní line up Transmission Bratislava

Kompletní line up Transmission Bratislava

23. 01. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Kompletní line-up na první mezinárodní Transmission, která bude v Bratislavské Slovnaft areně v sobotu 15. 3. 2014, byl odhalen. Milovníci taneční hudby si jistě přijdou na své: připraveno je pro každého něco - od progressive až po uplift trance, od klasiky až po žhavé novinky a od bigroom po elektro.
Sedm umělců na vysoké úrovni z mezinárodní a slovenské scény udělá z největší halové taneční události ve Střední a Východní Evropě nezapomenutelnou noc. Jména těchto sedmi vyvolených DJs jsou:

MARKUS SCHULZ, ALY & FILA, ØRJAN NILSEN, UMMET OZCAN, RANK1, NIFRA a PICO.

Markus Schulz

Neoficiální TRANSMISSION resident Markus Schulz bude hlavní hvězdou akce již podeváté. Je skvělé, že bude součástí první mezinárodní edice TRANSMISSION show, a to i přesto, že noc předtím bude hrát v Kuala Lumpur. Se svým speciálním Coldharbour sound odehraje tento "unicorn slayer" jistě opět nezapomenutelný set. Kromě mnoha TRANSMISSION anthems jako Future Cities a The New World, je Markus také zodpovědný za tvorbu hymny pro show s názvem The Spiritual Gateway. Jako vždy se Markus už nemůže dočkat, až TRANSMISSION začne, a stejně jsou na tom i jeho fanoušci.

Aly & Fila

Po téměř šestileté pauze a na základě četných žádostí od návštěvníků TRANSMISSION se Aly & Fila vrátí na TRANSMISSION. Egyptské trancové hvězdy, které již na taneční scéně působí více než deset let a nejvíce se proslavily svými povznášejícími a euforickými trancovými tracky, zcela jistě 15. března odvanou střechu Slovnaft arény.

Ørjan Nilsen

Oddaná, pracovitá a energická hvězda z Norska - Ørjan Nilsen - je zpět! Poté, co hrál na 10. vydání TRANSMISSION v listopadu v Praze a jeho set byl ohodnocen mnoha návštěvníky jako jeden z nejlepších, bude přítomen také
v Bratislavě. Připravte se na řízné beaty a trancové melodie od Ørjana Nilsena.

Ummet Ozcan

Mladá holandsko-turecká star Ummet Ozcan se vrátí na TRANSMISSION poté, co uzavíral “The Spiritual Gateway” show v pražské o2 areně v lednu 2013.

Rank1

Trancová legenda Rank1 je známou tváří pro starší fanoušky TRANSMISSION, protože v Praze vystoupil už na edici "The New World" v roce 2008. Proslavil se nesčetnými trance klasikami a tak Rank1 můžeme označit za opravdovou trancovou legendu. Rank1 předvede ve Slovnaft areně všechny své dlouholeté zkušenosti a vy si vychutnáte speciální set trancové klasiky.

Nifra

Nifra se v posledních letech vzdálila, aby se z lokálního talentu ve střední Evropě stala jednou z nejoblíbenějších postav v týmu Markuse Schulze "Coldharbour". Nyní tato žena, která dokázala, že DJ-ing a produkce není jen mužskou záležitostí, přijede do Bratislavy zazářit ve své domovské zemi na první TRANSMISSION na Slovensku.

Pico

Místní trance průkopník Pico doplňuje line-up a nastartuje dav na TRANSMISSION v Bratislavě.

Vision Impossible

Kromě výše uvedených 7 umělců bude součástí TRANSMISSION v Bratislavě samozřejmě také residentní VJ tým Vission Impossible. Jejich skvělé vizualizace na téma The Spiritual Gateway ožijí v traileru a také v krátkých intro videích, které představují jednotlivé DJe a které vás budou provázet celou nocí.

Transmix

Zcela nepochybně se bratislavská show neobejde bez Transmixu. Transmix je jedním z vrcholů akce: je to 15 - 20 minutový předem nahraný mix trancové klasiky, doplněný o velkolepé vizuální efekty, spoustu světel, konfet, Co2, laserové a pyro efekty, které všechny běží na vteřinu přesně podle časových kódů. Bratislavo, připrav se na Transmix!

Návštěvníci první bratislavské TRANSMISSION se mohou těšit na vstup do duchovní brány. Show „The Spiritual Gateway“ měla svou premiéru v lednu 2013 v Praze a sklidila skvělé ohlasy. Produkci celé show bude mít na starosti United Music a pojetí celé noci bude podobné tomu v Praze. Což znamená: 16 laserů, soundsystém Funktion One z Velké Británie, pyro efekty, Co2 , konfety a mnoho dalšího.

„Hudba vás všechny svedla dohromady. Hudba je kouzlo, které nás všechny spojuje. Hudba je: The Spiritual Gateway!“

United Music a Screamland se na vás těší v sobotu 15. března 2014, abyste si společně užili úplně první slovenskou edici TRANSMISSION!

VSTUPENKY A CESTOVNÍ BALÍČKY:
Základní vstupenky jsou nyní v prodeji za 39 EURO (cena se bude postupně zvyšovat). VIP lístky jsou také k dispozici za 85 EURO. Vstupenky si můžete zakoupit prostřednictvím těchto prodejních sítí:
www.vivien.sk
www.eventim.sk
www.ticketportal.sk

Dodal: Jiřina Jirušková, United Music Events
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TRANSMISSION - THE SPIRITUAL GATEWAY

Sobota 15. 3. 2014
Vstup: 39 EURO v předprodeji
Vystupují:
MARKUS SCHULZ, ALY & FILA, ØRJAN NILSEN, UMMET OZCAN, RANK1, NIFRA a PICO
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika