FlashBack v Matrixu

FlashBack v Matrixu

30. 05. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Do klubu Matrix se 3.6. chystá parta Tektoys, aby místním představila i jiný hudební žánr, než je DnB.
Asi žádnému tvorovi, který alespoň trochu sleduje situaci na taneční scéně, nemohlo uniknout, že Žižkovský klub MATRIX se již neplaví pouze v drum‘n‘bassových a systémových vodách. Po té co se nad programové plány posadil nový produkční tým, můžeme v tomto příjemném underground prostoru vidět velice různorodý program.

Na jednu takovou, pro MATRIX „atypickou“, akci s názvem FlashBack byla pozvána pražská partička Tektoys.org, tentokrát zastoupena Gregem a Zwookym. Tektoys.org se již představili na mnoha významných místech pražské klubové scény i celé české republiky. Spoustě lidem zůstává v paměti loňský „Beat is Back“, nebo třeba Airswing parties ve Vysokém Chlumci. Zahráli si po boku jmen, jako jsou Dj`s Lucas, Vilém,Skipworker,Joro,Damon Wild a mnoho a mnoho dalších.

tektoys

Ani tentokrát nebyla volba hosta jednoduchá. Ovšem pár chytrých hlav se dalo dohromady a myšlenka byla na světě! Do underground prostoru musí být underground DJ a pak už byl výběr celkem snadný. Asi těžko se na české taneční scéně najde přesvědčivější legenda než je Dj TRÁVA.

Myslím, že pokoušet se tuto osobu představit a připomenout některé její úspěchy by bylo zbytečným zabíráním drahocenných bytů na serveru a velice dlouhé čtení.

Připravit se tedy můžete na notnou dávku příjemných tech-houseových beatů. Opomenout nesmíme také pastvu pro Vaše oči, o kterou se postará Vj Videosan. Další bližší info uslyšíte několik dní před akcí na Radiu 1 v rozhovoru s Tektoys.org.

1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
shnecheck
31. 05. 2006 | 13:24:35
+0 | -0
no hustě Tráva v matrixu... he bude kalba... tam bych ho fakt necekal. Ale dobrýýý
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika