Chris Davies v rozhovoru

Chris Davies v rozhovoru

29. 01. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Klubový projekt Octosound Vás již tento pátek v pražském klubu Duplex vezme na podmořskou výpravu za okouzlujícími krásami house music. Hlavním z průvodců večerem bude maďarský dj Chris Davies, který odpovídal na otázky v rozhovoru.
Ahoj Chrisi, známe o tobě samá superlativa - mladý, dynamický, pohledný DJ, který se velmi rychle prosadil za hranicemi rodného Maďarska. Rádi bychom se dověděli něco víc o pozadí tvých úspěchů. Co děláš na denní/týdenní bázi navíc než ostatní mladí DJs?
Ahoj! Díky za vaše slova. V podstatě ani nevím, co dělají ostatní mladí DJs, ale já trávím veškerý svůj čas hudbou. Když zrovna netvořím skladby nebo se nepřipravuji na vystoupení, většinou poslouchám hudbu nebo plánuji projekty se svým manažerem. No, můžu říct, že se můj život točí kolem hudby.

Chris Davies

Co naopak neděláš, čemu se vyhýbáš?
Nikdy nechci být tím, kdo bere hudbu jen jako zaměstnání, kdo ji dělá jen kvůli ženám a penězům. Chci být tím, kdo bude hudbu navždy milovat, a to nechci nikdy zapomenout!

Dokážeš vyjmenovat 5-6 věcí ze světa slavných DJs, které tě inspirují?
Samozřejmě!
Hardwellova vášeň
Šílenost Steve Aokiho
Fedde Le Grandova technika
Úspěch Martina Garrixe
Axwellova muzikálnost

 

Porovnej krátce hudební scénu v Budapešti a v Praze. (hudební vkus, počet lidí a atmosféra na parties, ceny vstupného a pití, holky, kluci...)
V Maďarsku jsou nejvíc populárními žánry house a tech house. Kluby jsou plné na skoro každé párty, ale atmosféra je tam jiná. V Praze je plná života a energie, je možné si ji mnohem víc užít. Ceny vstupenek jsou zhruba stejné. V rámci nočního života jsou muži elegantní a ženy jednoduše překrásné na obou místech.

V Čechách docela trpíme prapodivnou nostalgií, nebo spíš zatuchlostí - většina mainstreamových rádií hraje stále dokola hudbu ze 70-80. let, největší koncerty mají Michal David a Kabát... Říká ti to něco? Jak se věci mají v Maďarsku, jak tam vypadá mainstream?
Českou hudební scénu bohužel tak dobře neznám, ale v Maďarsku tvoří mainstream nejnovější pop a občas klubové hity.

Snad tě teď neurazíme, ale bavme se otevřeně - Všimli jsme si, že po tobě v Praze šílí zejména dívčí publikum. Co ty na to? Máš přítelkyni nebo u tebe mají fanynky nějakou šanci? Čím tě holky nejlíp osloví?
To mě moc těší. Nemám nic radši než holky, které milují hudbu a dokáží se jí plně oddat. To je pro mě nejspíš u holek nejdůležitější, protože to je moje záliba a můj život.

Dodal: Bronislav Winkler, Duplex
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

OCTOSOUND

Pátek 31. 1. 2014
Vstup: 180 - 280 Kč, dr6itel0 Duplex karet zdarma, ženy do 23:30 zdarma
Vystupují:
Chris Davies (HU), Toni Glide, Marinos Caswell
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika