Britští rockeři Blitz Kids předskokany All Time Low

Britští rockeři Blitz Kids předskokany All Time Low

30. 01. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jako předskokani amerických punkerů All Time Low, kteří se 26. února po roce vrací do Prahy, vystoupí alternativně rocková formace Blitz Kids z britského hrabství Cheshire. Koncert se koná v pražském klubu Roxy a vstupenky si můžete stále ještě zakoupit v síti Ticketpro nebo prostřednictvím naší facebookové aplikace.
Blitz Kids se dali dohromady v roce 2006. Od té doby vydali už dvě alba, jejichž úspěch jim zaručil účast na největších britských festivalech jako Sonisphere, Slam Dunk nebo Download Festival. V roce 2011 se Joe James, Jono Yates, Nic Montgomery a Matt Freer  vydali na turné jako předskokani D.R.U.G.S., dva roky poté zase procestovali Evropu s americkými punkery We The Kings nebo s Mallory Knox. V dubnu minulého roku také opustili původní label Hassle Records a pod hlavičkou Red Bull Records vydali zbrusu nové album s názvem “The Good Youth”, které vyšlo teprve před dvěma týdny.
 

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a přijďte si poslechnout Blitz Kids do pražské Roxy ve středu 26. února, kdy budou předskakovat headlinerům All Time Low. Tito popoví punkeři původem z Baltimore se do Prahy vracejí téměř po roce - jejich loňská show místní publikum nadchla natolik, že se o ní mluvilo jako o jednom z nejlepších koncertů sezóny.

Vstupenky na koncert jsou k dostání v síti Ticketpro nebo přes naší ticketingovou aplikaci a stojí 570 korun bez poplatků.

Facebook událost: https://www.facebook.com/events/593967604011322/

Dodal: Dominika Janigova
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ALL TIME LOW

Středa 26. 2. 2014
Vstup: 520 Kč v předprodeji
Vystupují:
All Time Low (UK), Blitz Kids (UK)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika