Adam Mišík předskokanem Jamese Arthura

Adam Mišík předskokanem Jamese Arthura

05. 02. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Skvělá zpráva pro fanoušky Jamese Arthura, který přijede 2. března do pražského Lucerna Music Baru v rámci koncertní série Excelent Jukebox! Vítězi britského X-factoru bude předskakovat největší naděje současné české pop music, šestnáctiletý zpěvák a herec Adam Mišík.
Pražská show Jamese Arthura je beznadějně vyprodaná - potvrdili to pořadatelé akce.  

"Tohle je pro mě splněný sen. Sledoval jsem cestu Jamese Arthura X-factorem a moc mu držel palce. Cover jeho verze Impossible dokonce občas hrajeme s kapelou na koncertech! Jsem moc šťastný, že si mě vybral jako hosta svého koncertu a doufám, že naše vystoupení se bude líbit jak Jamesovi, tak fanouškům. Uděláme pro to všechno!" komentuje zpěvák nadšeně své vystoupení v rámci série Excelent Jukebox. 
 

Adam Mišík je 16-letý hudebník a herec z Prahy. V minulém roce vydal svůj debutový singl Tvoje světy, jemuž se zadařilo v českých rádiích i na YouTube a získal díky němu jak pozornost hudebních kritiků, tak hlavně početnou skupinu oddaných fanoušků. Ti mu dopomohli k titulu Objev roku v Českém slavíkovi. Jeho zatím nepojmenované debutové album, produkované Arminem Effenbergerem ze skupiny Cartonnage, vychází na přelomu dubna a května. 

Koncertní show britské hvězdy Jamese Arthura, jehož píseň Impossible se stala nejprodávanějším singlem v celé historii soutěže X-factor, se koná v rámci série Excelent Jukebox. 

Hlavním mediálním partnerem je Rádio Evropa 2.  

Facebook událost: https://www.facebook.com/events/218703651640617

Dodal: Dominika Janigova
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

JAMES ARTHUR

Neděle 2. 3. 2014
Vstup: vyprodáno
Vystupují:
James Arthur (UK), Adam Mišík (CZ)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika