Visage vystoupí v březnu v Harrachově se symfonickým orchestrem

Visage vystoupí v březnu v Harrachově se symfonickým orchestrem

12. 02. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Visage - jedna z největších hvězd britské nové vlny, ke které vzhlížejí Pet Shop Boys i Depeche Mode, zavítá v březnu do Harrachova. Stane se tak u příležitosti premiéry unikátního koncertního projektu The Synthosymphonica, který propojuje elektronickou a symfonickou hudbu.
Za zrodem projektu, který přináší zcela nový hudební zážitek, stojí electro-popové duo Cartonnage. "Visage v čele s charismatickým Stevem Strangem představí své největší hity v nových aranžích, ve kterých se ojedinělým způsobem propojuje chladný svět electropopu s vřelostí symfonického orchestru. Tím je opět "náš" - český Prague Synthosymphonic Orchestra." přibližuje koncept The Synthosymphonicy její "duchovní otec" Armin Effenberger.

Visage

Se stejnou pečlivostí, s jakou autoři projektu přistupovali k hudební složce show, se věnovali i jejímu vizuálnímu obsahu, ve kterém budou hojně užity nejmodernější technologie v oblasti video mappingu a lightdesignu.

Koncert VISAGE with SYNTHOSYMPHONICA se uskuteční v sobotu 15.3.2014 po vyhlášení vítězů individuálního závodu Mistrovství světa v letech na lyžích v  Harrachově. Divácky atraktivní závody oficiálně otevře večerní audiovizuální show 13.3.2014. Návštěvníci se v rámci doprovodného programu mohou těšit na řadu dalších koncertních vystoupení, která budou zveřejněna zanedlouho.

Armin Effenberger je rovněž autorem oficiální hymny letošního Mistrovství světa v letech na lyžích - skladby Be There , kterou nazpíval Ezzy společně s Jitkou Charvátovou aka JI. Be There bude součástí speciální limitované kompilace vydané u této příležitosti. Na stejnojmenný videoklip a pozvánku do Harrachova se můžete podívat zde: 
 


Více informací na www.harrachov2014.cz

Dodal: Katka Dědková
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

VISAGE WITH SYNTHOSYMPHONICA

Sobota 15. 3. 2014
Vystupují:
VISAGE (UK) a symfonický orchestr
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika