Cut Copy již za dva měsíce v Praze

Cut Copy již za dva měsíce v Praze

18. 02. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Již za dva měsíce vystoupí v Praze australská kapela Cut Copy! Miláček elektronické taneční scény se představí 21. dubna v Lucerna Music Baru v rámci koncertní série Excelent Jukebox. Vstupenky jsou stále v prodeji v síti Ticketpro.
Čtveřice, jež se dala dohromady v roce 2001 v Melbourne, se do České republiky podívá již podruhé, tentokrát však v rámci svého světového turné k nové desce Free Your Mind, která vyšla v listopadu 2013. Desku produkoval Dave Fridmann (Tame Impala, MGMT, The Flaming Lips) a možná i díky jemu je to hudební cesta plná spirituálních poutí, pozvánkou k zamyšlení se nad vlastní existencí a sdílení absolutní radosti z hudby. Radost měli i hudební kritici; ti z renomovaného serveru Stereogum ho nedávno zvolili albem týdne, The Consequence of Sound zase vyzdvihl schopnost kapely sbližovat indie s ryzí elektronikou hraničící až s kraut-zvuky plných kosmickými ozvěnami.
 

Cut Copy jsou ostatně na pozitivní recenze zvyklí, a dalo by se říci, že si je hudební kritika oblíbila stejně tak jako jejich početná armáda fanoušků. Předchozí album Zonoscope vyhrálo Aria Awards za nejlepší taneční nahrávku 2011 a hned poté bylo nominováno jako nejlepší Best Dance/Electronica na Grammy Awards 2012. Jejich inspirace UK acid house i hlubokým psychedelickým rave společně se štědrou dávkou devadesátkových rytmů i chytlavých melodií, potěší skalní příznivce elektronické taneční hudby, ale i fajnšmekry, jež si potrpí na opravdu precizní kombinaci new wave a synth-popu v jeho nejlepší verzi.

Přijďte se podívat na to, jak australští Cut Copy rozjedou svojí našlápnutou show pořádanou v rámci série Excelent Jukebox 21. dubna v Lucerna Music Baru! Vstupenky seženete již teď v síti Ticketpro za cenu 420.- Kč + poplatky.

Facebook událost: https://www.facebook.com/events/623467371025866/

Více informací na: fource.cz

Dodal: Dominika Janigova
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CUT COPY

Pondělí 21. 4. 2014
Vstup: 470 Kč v předprodeji
Vystupují:
Cut Copy (Austrálie), Deaths (CZ)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika