V Česku vzniká vydavatelství světového ražení

V Česku vzniká vydavatelství světového ražení

19. 02. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Česká republika patří mezi světové drum & bassové velmoci. Nepřekvapí proto vznik domácích vydavatelství prorážejících do světa, a jedním takovým je i projekt Authentic Music.
Pražský label Authentic Music vzniká již přes dva roky, během kterých získal podporu řady drum & bassových velikánů. Zmínit lze jména jako Hype, John B, nebo Mefjus. Projekt stylově spadá spíše do alternativnějších poloh žánru, byť řada skladeb rozpohybuje i tancechtivé party people.

Vydavatelství založili producenti Peejay & Panorama a to s jednoduchou základní myšlenkou. Ta zní "kvalita především" a její realizaci lze posoudit již z osmi releasů. Nejnovějším přírůstkem do diskografie je kompilace Gates of Dawn, která čítá třináct skladeb a zahrnuje jména světového formátu.
 

Vyčnívá zejména Hybris, který v minulosti spolupracoval například s nizozemským projektem Noisia. Za pozornost stojí též svěží italské jméno Arp XP, jenž bylo možné slyšet například pod hlavičkou tradičního labelu Metalheadz. A zaujmout mohou také belgičtí producenti M-zine & Scepticz, nejnověji upsaní pod značku Dispatch.

Kompilace Gates of Dawn je hudebně pestrá a kromě klubových zabijáků nabízí i skladby spíše k domácím poslechu. Pro jeden z tracků navíc vydavatelství připravuje videoklip, který plánují zveřejnit během následujících týdnů.

Společně s vydáním alba pak vydavatelství vypustí i skladbu zdarma, jenž vznikla v českých luzích a hájích. Nese název Parallaxis, jejím autorem je Ower a ke stažení bude od příštího týdne na serveru Drum & Bass Arena.

Label Authentic Music je zkrátka dalším způsobem, jak česká scéna proráží do zahraničí. Sledovat ho můžete například prostřednictvím Facebooku.

Dodal: Andrej Panorama Brabec, Authentic Music
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika