Psykovsky vystoupí v klubu Storm

Psykovsky vystoupí v klubu Storm

19. 02. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Přinášíme poslední informace těsně před nástupem mr. Psykovskyho na trasu Moskva - Praha. Její trajektorie bude v sobotu 22. 2. v žižkovském klubu Stormu strmě vychýlena směrem vzhůru.
Main stage dekorace: Quen Di, slovenská dekoratérka v pravém slova smyslu, jejíž hvězda vystoupala v Evropě strmě vzhůru, přiveze rozměrná UV plátna, vtahující vizuální hloubkou do svých útrob, a spolu s českou kolegyní výmluvného jména Alice in Fluoroland je doplní o trojrozměrné objekty převážně astrálně-květinového nebo galaktického charakteru. Ve spojení s projektem WizArts, který se specializuje na mnohovrstevnaté geomertické propletení prostoru pomocí UV montáží, vytvoří neuvěřitelně pestrobarevnou snovou 3D instalaci, která přinese reálnou představu o tom, co asi mohlo probíhat ve fantazii Lewise Carrolla, když psal příběh Alenky v říši divů.
 

Chill out a čajovna dekorace: Shivadeco se v chilloutu zaměří na výplety string deco - UV dekorace z bavlny: šálivé, sbíhavé i překřížené tvary, které z různých úhlů poskytují výhled pokaždé do jiných prostorů. Vždy nové, přizpůsobené místu vzniku - jen na jednu noc. V samotné čajovně budete mít možnost ochutnat energií nabité kvalitní čínské, japonské a vietnamské čaje. Můžete pro tuto noc zapomenout na prchavé chemické energydrinky a dopřát si daleko výraznější povzbuzení ve formě silných čajových odvarů, které si vychutnáte vsedě na gobelínech a polštářích v přítmí při zvuku stimulující ambientní hudby.

VJjové: Vesměs neotřelé abstraktní vizuální fantazie, promítané na velké plátno – opět vše ve 3D formě. Jako kdybyste rozpohybovali obrazy Kupky, Kandinského, Vasarelyho, Maleviče, Mondriana, Pollocka nebo Dalího – vymezili jim jen striktní rámec, rozpadávající se na přesné geometrické tvary, nepřetržitě se modifikující, přetvářející samy sebe a valící se v mohutných vlnách z plátna ven, to všechno navíc prolínající se v rytmu hudby s množstvím dalších obrazů.

Perplex (Cz) – usvědčený spolupachatel naší psy scény s neutuchající invencí a občasnou potřebou poskládat z videoútržků a obrazových asociací pikantní nesmysluplný příběh.

SHQ (Cz) – op-art, minimal, abstraktní 3D animace

Piotr Serafin (ZeroPoint- Pl) – Spolumajitel High Tech Studio sc, na scéně od roku 89, legenda středoevropského VJjingu, člen skupin Chodzioto a MapMe.

Kashmir (Cz) – MimoTV / Alien broadcasting

Souhrn účinkujících: PSYKOVSKY (Osom Music / RUS / USA), Tripko & Smokey Quartz (Noise Poison Rec. / SK), Mim (Biocore), Psyrix (HedoniX), Lolla b2b CLTR (Zero Point), Darjeel (Glitch.cz), Sagus (Stromhoj crew), Kashmir (Mimo-TV), I-One (Shivatrance), Gorby (WizArts)

Dodal: Michal Karmazin, Beat Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PSYKOVSKY

Sobota 22. 2. 2014
Vstup: 250 - 350 Kč
Vystupují:
Tripko & Smokey Quartz (Noise Poison Rec. / SK), Mim (Biocore), Psyrix (HedoniX), Lolla b2b CLTR (Zero Point), Darjeel (Glitch.cz), Sagus (Stromhoj crew), Kashmir (Mimo-TV, Hedonix, WizArts), I-One (Shivatrance), Gorby (WizArts)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika